Catit Senses Wellness Center Kedi Oyuncağı 50x15x45cm

Markalar Catit
Barkod: 022517431535
Kediler için edinebileceğiniz çok yönlü bir oyuncaktır. Kediniz üzerine yatıp sürtünerek kendine masaj yapabilirken aynı zamanda dişlerini kaşıyabilir. Dayanıklı malzemeden üretilmiştir. Temizliği kolaydır. Ürün Ölçüleri En 45,5 cm Boy 50,4 cm Yükseklik 15,5 cm Kediniz kedi nanesinden... Devamını oku...
Ürün tükendi!
Açıklama

Kediler için edinebileceğiniz çok yönlü bir oyuncaktır.

Kediniz üzerine yatıp sürtünerek kendine masaj yapabilirken aynı zamanda dişlerini kaşıyabilir.

Dayanıklı malzemeden üretilmiştir.

Temizliği kolaydır.

Ürün Ölçüleri

  • En 45,5 cm
  • Boy 50,4 cm
  • Yükseklik 15,5 cm

Kediniz kedi nanesinden hoşlanıyorsa, Catit Senses 2.0 Sağlıklı Yaşam Merkezi, kedinizin yeni favori mekânı olacaktır. Üstteki masaj aletine kedi nanesi otları ekleyin veya yastığa kedi nanesi püskürtün ve kedinizin rahatladığını izleyin.

Catit Senses 2.0 Sağlıklı Yaşam Merkezi, nihai rahatlama noktası olarak tasarlanmıştır. Sağlıklı Yaşam Merkezi, kedinizin rahatlamasına ve kendisini tımar etmesine yardımcı olmak için çok çeşitli fırçalar, dokular ve masaj sırtları içerir. Tüm özelliklere, herhangi bir kedinin kişisel tercihlerine ve bakım alışkanlıklarına uyacak şekilde her taraftan kolayca erişilebilir.

Wellness Center'ın en tepesinde, kedinizin başı, boynu ve yüzü için ideal olarak şekillendirilmiş özel bir masaj aleti bulunur ve genel olarak stres atmak ve rahatlamak için harika bir araçtır.

Kediler temiz olmayı ve kendilerini tımar etmeyi severler. Onlara yardımcı olmak için ürün, gevşek ve dökülen saçları çıkarmak ve toplamak için çift fırçalı tarak içerir.

Yeşil dolgulu yastık, uzanmak veya şekerleme yapmak için mükemmel boyuttadır ve dokunması rahattır. Minder, Sağlık Merkezinde yerine sabitlemek için bir dizi cırt cırtlı yapışkan şerit içerir.

İyi diş hijyeni, hastalıkları ve ağız kokusunu önlemeye yardımcı olur. Kedileriniz diş eti uyarıcısının dokulu ucunu nazikçe kemirirken, aslında diş etlerini ve dişlerini temizliyorlar. En üste kedi otu ekleyerek tüylü dostlarınızı harekete geçirebilirsiniz.

Önemli! Kedilerinizin heyecanları nedeniyle kendilerine zarar verme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu hissettiğinizde, kedi nanesi miktarını azaltın veya sakız uyarıcısını çıkarın.

Senses 2.0 Sağlıklı Yaşam Merkezi, her iki tarafında dalgalı masaj çıkıntıları bulunan düşük ergonomik bir tabana sahiptir. Bunlar, ulaşılması zor alanlarda bile kaşınmaya ve/veya masaja ihtiyaç duyan her türlü kaşıntıyı gidermeye yardımcı olacaktır.

Senses 2.0 Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin sökülmesi ve temizlenmesi kolaydır. Minder nemli bir bezle silinebilir, plastikler ise elde yıkanabilir. Kimyasallar veya aşındırıcı çözeltiler içermeyen doğal sabun kullanmak ve ardından iyice durulamak en iyisidir.

BPA İçermeyen Malzemelerden Üretilmiştir

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık