Bu ürünü %8 indirimle 270,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%8 indirimli

Animal World Kitten Tavuk ve Karidesli Yavru Kedi Maması 1,5 Kg

Markalar Animal World
Barkod: 8682328740763
Hesaplanıyor..
270,00TL 295,00TL
90 TL'den başlayan taksitlerle
Animal World Kitten Tavuk ve Karidesli Yavru Kedi Maması, genç kedilerin sağlıklı gelişimi için özel olarak formüle edilmiş bir besindir. İçeriğindeki taze tavuk eti ve deniz ürünleri, yavru kedilerin ihtiyaç duyduğu temel protein kaynaklarını sağlar. Kalsiyum ve fosfor dengesi, kemik ve diş gelişim... Devamını oku...
Açıklama

Animal World Kitten Tavuk ve Karidesli Yavru Kedi Maması, genç kedilerin sağlıklı gelişimi için özel olarak formüle edilmiş bir besindir. İçeriğindeki taze tavuk eti ve deniz ürünleri, yavru kedilerin ihtiyaç duyduğu temel protein kaynaklarını sağlar. Kalsiyum ve fosfor dengesi, kemik ve diş gelişimini desteklerken, vitaminler ve mineraller de bağışıklık sistemini güçlendirir.

Bu mama, sindirim sağlığını destekleyen sindirim enzimleri ile zenginleştirilmiştir. Yavru kedilerin hassas mide ve bağırsak sistemlerini rahatlatırken sindirim sorunlarını önler. Ayrıca, içeriğindeki omega-3 ve omega-6 yağ asitleri, sağlıklı deri ve parlak tüylerin korunmasına yardımcı olur.

Animal World Kitten Tavuk ve Karidesli Yavru Kedi Maması, yüksek kaliteli içerikleriyle genç kedilerin enerji ihtiyacını karşılar ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkıda bulunur. Her öğünde lezzetli bir ziyafet sunarak, kedilerin beslenme ihtiyaçlarını eksiksiz bir şekilde karşılar.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık