Bu ürünü %18 indirimle 510,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%18 indirimli
ücretsiz kargo

Afp Ultrasonik Hippo 36x12x8,6 cm

Markalar Afp
Barkod: 847922032586
Hesaplanıyor..
510,00TL 620,00TL
170 TL'den başlayan taksitlerle
Afp Ultrasonik Hippo, evcil hayvanınız için eğlenceli ve interaktif bir oyuncak seçeneği sunar. 36x12x8,6 cm boyutlarıyla oldukça kullanışlı olan bu ürün, köpeğinizin fiziksel ve zihinsel aktivitesini teşvik etmek için tasarlanmıştır. Ultrasonik ses özelliği sayesinde köpeğinizin ilgisini çekecek ol... Devamını oku...
Açıklama

Afp Ultrasonik Hippo, evcil hayvanınız için eğlenceli ve interaktif bir oyuncak seçeneği sunar. 36x12x8,6 cm boyutlarıyla oldukça kullanışlı olan bu ürün, köpeğinizin fiziksel ve zihinsel aktivitesini teşvik etmek için tasarlanmıştır. Ultrasonik ses özelliği sayesinde köpeğinizin ilgisini çekecek olan bu oyuncak, onun oynamasını ve eğlenmesini sağlayacaktır.

Afp Ultrasonik Hippo, sağlam ve dayanıklı malzemelerden üretilmiştir, bu sayede uzun süre kullanabileceğiniz bir üründür. Ayrıca kolayca temizlenebilir özelliklere sahiptir, böylece hijyen konusunda da endişe etmenize gerek kalmaz.

Evde veya dışarıda kullanabileceğiniz bu oyuncak, köpeğinizin enerjisini atmasına yardımcı olacak ve onun mutlu ve sağlıklı olmasını sağlayacaktır. Afp Ultrasonik Hippo, köpeğinizin en sevdiği oyuncaklardan biri olacak ve onun keyifli vakit geçirmesine yardımcı olacaktır. Kaliteli ve güvenilir bir markanın ürünü olan Afp Ultrasonik Hippo'yu tercih ederek, evcil hayvanınızın mutluluğunu ve sağlığını ön planda tutabilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık