Bu ürünü %9 indirimle 2.575,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%9 indirimli
ücretsiz kargo

Catit Kapalı Kedi Tuvaleti 57x46,5x39cm (Koyu Gri)

Markalar Catit
Barkod: 022517507223
Hesaplanıyor..
2.575,00TL 2.820,00TL
858.33 TL'den başlayan taksitlerle
        Kedilerin tuvalet ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılan kedi tuvalet kabinleri, evcil hayvan sahiplerinin en çok tercih ettiği ürünlerden biridir. Catit Kapalı Kedi Tuvalet Kabini, kedilerin gizliliklerini koruyarak tuvalet ihtiyaçlarını rahatça kar... Devamını oku...
Açıklama

        Kedilerin tuvalet ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılan kedi tuvalet kabinleri, evcil hayvan sahiplerinin en çok tercih ettiği ürünlerden biridir. Catit Kapalı Kedi Tuvalet Kabini, kedilerin gizliliklerini koruyarak tuvalet ihtiyaçlarını rahatça karşılamalarına olanak sağlar. K.Gri rengi ile modern ve şık bir görünüme sahip olan bu tuvalet kabini, evinizin dekorasyonuna uyum sağlar.

57*46,5*39 ölçülerinde olan bu kedi tuvalet kabini, kedilerin rahatça girebileceği geniş bir iç mekana sahiptir. Ayrıca, kapalı tasarımı sayesinde çevreye hoş olmayan koku yayılmasını engeller. Bu özellikleriyle hem kedilerin hem de ev sahiplerinin memnuniyetini kazanır.

Catit Kapalı Kedi Tuvalet Kabini, kaliteli malzemelerden üretilmiş olup uzun ömürlü kullanım imkanı sunar. Evcil hayvanınızın hijyenine önem verenler için ideal bir seçenektir. Siz de sevimli dostunuz için en iyisini istiyorsanız, Catit Kapalı Kedi Tuvalet Kabini'ni tercih edebilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık