Bu ürünü %18 indirimle 180,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%18 indirimli

Bio Pet Active Puppy Papatya Ekstraklı Yavru Köpek Şampuanı 250 ML

Markalar Bio Petactive
Barkod: 8698931093141
Hesaplanıyor..
180,00TL 220,00TL
60 TL'den başlayan taksitlerle
Bio Pet Active Puppy Papatya Ekstraklı Yavru Köpek Şampuanı, yavru köpeklerin hassas cildi için özel olarak formüle edilmiş doğal bir üründür. İçeriğinde bulunan papatya ekstresi, yavru köpeklerin cildini nazikçe temizlerken, tahriş olmuş veya hassaslaşmış bölgeleri yatıştırır. Aynı zamanda, papatya... Devamını oku...
Açıklama
Bio Pet Active Puppy Papatya Ekstraklı Yavru Köpek Şampuanı, yavru köpeklerin hassas cildi için özel olarak formüle edilmiş doğal bir üründür. İçeriğinde bulunan papatya ekstresi, yavru köpeklerin cildini nazikçe temizlerken, tahriş olmuş veya hassaslaşmış bölgeleri yatıştırır. Aynı zamanda, papatya doğal bir antiseptik özelliğe sahiptir, böylece yavru köpeğinizin cildini temizlerken bakteri ve mikropları da etkili bir şekilde yok eder.

Bu şampuan, yavru köpeklerin tüylerini yumuşak ve parlak yaparken, hoş bir papatya kokusuyla tazelemektedir. Hassas ciltler için uygun olan formülüyle, yavru köpeğinizin cildini korurken, doğal dengesini de sağlar.

Bio Pet Active Puppy Papatya Ekstraklı Yavru Köpek Şampuanı, yavru köpeklerinizi temizlemenin yanı sıra, onların cilt sağlığını ve hijyenini de korur. Eğer yavru köpeğiniz için doğal ve etkili bir temizlik ürünü arıyorsanız, Bio Pet Active Puppy Papatya Ekstraklı Yavru Köpek Şampuanı ideal bir seçenektir.
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık