Animonda Gran Carno Sığır Eti ve Yürekli Köpek Konservesi 400 gr

Markalar Animonda
Barkod: 4017721827317
Animonda Gran Carno Sığır Eti ve Yürekli Köpek Konservesi 400 gr, köpeklerin sağlıklı beslenmelerini destekleyen bir üründür. Yüksek kaliteli içerikleriyle dikkat çeken bu konservenin, köpeklerin enerji ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olduğu bilinmektedir.Bu özel konservenin ana içeriği sığır eti... Devamını oku...
Ürün tükendi!
Açıklama

Animonda Gran Carno Sığır Eti ve Yürekli Köpek Konservesi 400 gr, köpeklerin sağlıklı beslenmelerini destekleyen bir üründür. Yüksek kaliteli içerikleriyle dikkat çeken bu konservenin, köpeklerin enerji ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olduğu bilinmektedir.

Bu özel konservenin ana içeriği sığır eti ve yürekten oluşmaktadır. Sığır eti, köpeklerin protein ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olurken, yürek ise demir ve diğer önemli mineralleri içerir. Bu sayede köpeklerin bağışıklık sistemini güçlendirir ve enerji seviyelerini yükseltir.

Animonda Gran Carno Sığır Eti ve Yürekli Köpek Konservesi 400 gr, köpeklerin sindirim sistemine de uygun bir şekilde formüle edilmiştir. Sindirim sistemi hassas olan köpekler için ideal bir seçenek olarak öne çıkar. Ayrıca, yapay renklendirici, aroma ve koruyucu madde içermez, bu da sağlıklı bir beslenmeyi destekler.

Köpeklerin sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için dengeli bir beslenme önemlidir. Animonda Gran Carno Sığır Eti ve Yürekli Köpek Konservesi 400 gr, bu dengeyi sağlamak için ideal bir seçenektir. Köpeğinizin enerji seviyesini yükseltirken, sağlıklı bir beslenmeyi de garanti eder.

İçindekiler : %57 sığır eti karaciğer, akciğer, eti, kalp, böbrek, meme, 31 hisse senedi, 11 tavuk et, kalp, karaciğer, kalsiyum karbonat

 

Analitik Bileşenler:

Protein % 10,  Yağ  % 7 , Ham Selüloz  % 0,5, Ham Kül % 1,5 , Nem % 78

Kg başına Beslenme katkılar :  Vitamin D3 200 IU, E 2 0.2 mg, E 5 1.5 mg, E 6 10 mg

Hiçbir ek renk maddesi yada tatlandırıcı içermez.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık