Bu ürünü %10 indirimle 430,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%10 indirimli
ücretsiz kargo

Beaphar Çiş Alıştırma Spreyi 20 ml

Markalar Beaphar
Barkod: 8711231108671
Hesaplanıyor..
430,00TL 480,00TL
143.33 TL'den başlayan taksitlerle
Beaphar Puppy Trainer, evinizin içinde seçtiğiniz bir alanda, yavru köpeğinize tuvalet eğitimi vermenize yardımcı olması için özel olarak formüle edilmiştir. Puppy Trainer ile istenmeyen alışkanlıklar unutulur. Eğitim süresi, her köpek için değişkenlik gösterebilir.Kullanım Talimatlarıİç Mekan Kulla... Devamını oku...
Açıklama

Beaphar Puppy Trainer, evinizin içinde seçtiğiniz bir alanda, yavru köpeğinize tuvalet eğitimi vermenize yardımcı olması için özel olarak formüle edilmiştir. Puppy Trainer ile istenmeyen alışkanlıklar unutulur. Eğitim süresi, her köpek için değişkenlik gösterebilir.

Kullanım Talimatları

İç Mekan Kullanımı: 

Eğitim pedi üzerine 5-10 damla Puppy Trainer döktükten sonra, yavru köpeğinizin pedi koklaması için izin verin. Köpeğiniz bir süre sonra bu noktanın sizin tarafınızdan onaylanmış bir yer olduğunu anlayacaktır. Bu işlemi aralıklarla, özellikle köpeğiniz uyandıktan sonra, her öğünden sonra ve uyumadan önce günde bir kaç kez tekrarlayın.

Dış Mekan Kullanımı:

Köpeğinizin ihtiyacını gidermesini istediğiniz yere bol miktarda dökün ve köpeğinize o noktaya gidene kadar eşlik edin. Bu işlemi günde bir kaç kez tekrar edin. İstenileni yaptığı zaman köpeğinizi ödüllendirin.

Uyarı:

Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayın.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık