Bu ürünü %24 indirimle 650,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%24 indirimli
ücretsiz kargo

Rogz Toyz Grinz Flossy Gülen Surat Köpek Diş Bakım Oyuncağı [Large] 24cm (Mavi)

Markalar Rogz
Barkod: 0649510042874
Hesaplanıyor..
650,00TL 850,00TL
216.66 TL'den başlayan taksitlerle
Rogz Toyz Grinz Flossy Gülen Surat Köpek Diş Bakım Oyuncağı [Large] 24cm (Mavi), köpeğinizin diş ve dil sağlığını korurken eğlenceli bir oyun deneyimi sunan bir oyuncaktır. Bu oyuncak, dayanıklı ve sağlam bir yapıya sahiptir.Oyuncağın içerisinde bulunan piskal sesi, köpeğinizin ilgisini çekerek oyun... Devamını oku...
Açıklama
Rogz Toyz Grinz Flossy Gülen Surat Köpek Diş Bakım Oyuncağı [Large] 24cm (Mavi), köpeğinizin diş ve dil sağlığını korurken eğlenceli bir oyun deneyimi sunan bir oyuncaktır. Bu oyuncak, dayanıklı ve sağlam bir yapıya sahiptir.
Oyuncağın içerisinde bulunan piskal sesi, köpeğinizin ilgisini çekerek oyunu daha heyecanlı hale getirir. Ayrıca, oyuncak köpeğinizin dilini ve dişlerini temizlemeye yardımcı olur. Bu sayede köpeğinizin ağız hijyenini korumasına destek olur.
Rogz Toyz Grinz Flossy Gülen Surat Köpek Diş Bakım Oyuncağı, large boyutunda ve mavi renkte bulunmaktadır. Köpeğinizin boyutuna ve tercihlerine uygun olarak seçebilirsiniz. Bu oyuncak, köpeğinizin diş sağlığını korurken eğlenceli bir oyun deneyimi sunar. Petkatalog.com'da diğer renk ve boyut seçeneklerini de bulabilirsiniz. Keyifli oyunlar dileriz!
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık