Bu ürünü %9 indirimle 580,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%9 indirimli
ücretsiz kargo

Afp Ultrasonik Maymun 23x16,8x8 cm

Markalar Afp
Barkod: 847922032524
Hesaplanıyor..
580,00TL 635,00TL
193.33 TL'den başlayan taksitlerle
Afp Ultrasonik Maymun oyuncak, hem eğlenceli hem de eğitici bir oyuncak olarak çocukların ilgisini çekecek şekilde tasarlanmıştır. 23x16,8x8 cm boyutlarıyla oldukça kullanışlı olan bu oyuncak, çocukların motor becerilerini geliştirmelerine yardımcı olurken aynı zamanda da hayal güçlerini de harekete... Devamını oku...
Açıklama

Afp Ultrasonik Maymun oyuncak, hem eğlenceli hem de eğitici bir oyuncak olarak çocukların ilgisini çekecek şekilde tasarlanmıştır. 23x16,8x8 cm boyutlarıyla oldukça kullanışlı olan bu oyuncak, çocukların motor becerilerini geliştirmelerine yardımcı olurken aynı zamanda da hayal güçlerini de harekete geçirir.

Ultrasonik maymun oyuncak, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve sağlığa zararlı kimyasallar içermez. Bu sayede çocukların güvenli bir şekilde oynamalarını sağlar. Ayrıca, ses ve ışık efektleriyle de çocukların dikkatini çeker ve onların keyifli vakit geçirmelerini sağlar.

Afp Ultrasonik Maymun, çocukların hayal dünyalarını genişletmek ve yaratıcılıklarını geliştirmek için mükemmel bir oyuncaktır. Ayrıca, çocukların el-göz koordinasyonunu ve problem çözme becerilerini de geliştirmelerine yardımcı olur. Bu eğlenceli ve eğitici oyuncak, çocukların mutlu ve sağlıklı bir şekilde büyümelerine katkıda bulunur.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık