Bu ürünü %8 indirimle 550,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%8 indirimli
ücretsiz kargo

Afp Ultrasonik Sincap 22x16,7x9 cm

Markalar Afp
Barkod: 847922032609
Hesaplanıyor..
550,00TL 600,00TL
183.33 TL'den başlayan taksitlerle
Afp Ultrasonik Sincap, evcil hayvanlar için tasarlanmış eğlenceli ve interaktif bir oyuncaktır. Sincap şeklindeki bu oyuncak, köpeğinizin doğal avcılık içgüdülerini uyandırarak onun için eğlenceli bir oyun deneyimi sunar. Ultrasonik özelliği sayesinde köpeğinizin duyma yeteneği dışında kalan frekans... Devamını oku...
Açıklama

Afp Ultrasonik Sincap, evcil hayvanlar için tasarlanmış eğlenceli ve interaktif bir oyuncaktır. Sincap şeklindeki bu oyuncak, köpeğinizin doğal avcılık içgüdülerini uyandırarak onun için eğlenceli bir oyun deneyimi sunar. Ultrasonik özelliği sayesinde köpeğinizin duyma yeteneği dışında kalan frekanslarda sesler çıkararak onun dikkatini çeker ve oyun esnasında daha fazla ilgisini çeker.

Afp Ultrasonik Sincap, 22x16,7x9 cm boyutlarıyla kolayca taşınabilir ve her yerde rahatlıkla kullanılabilir. Köpeğinizin zekasını ve reflekslerini geliştirmeye yardımcı olurken aynı zamanda onun enerjisini atmasına da yardımcı olur. Kaliteli malzemelerden üretilmiş olması sayesinde uzun ömürlü bir kullanım sunar.

Eğer siz de sevimli dostunuz için eğlenceli ve etkili bir oyuncak arıyorsanız, Afp Ultrasonik Sincap tam size göre olabilir. Köpeğinizin mutluluğunu ve sağlığını düşünen bir pet sahibiyseniz, bu oyuncakla ona keyifli anlar yaşatabilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık