Bu ürünü %17 indirimle 435,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%17 indirimli
ücretsiz kargo

AFP Ödüllü Oyuncak Köpek Kafa 18x16x9 cm

Markalar Afp
Barkod: 847922059156
Hesaplanıyor..
435,00TL 525,00TL
145 TL'den başlayan taksitlerle
AFP Ödüllü Oyuncak Köpek Kafa, köpek sahipleri için vazgeçilmez bir oyuncağa dönüşüyor. Hem köpeğinizin eğlenmesini sağlayan hem de zihinsel aktivitesini artıran bu oyuncak, köpeğinizin keyifli vakit geçirmesine yardımcı oluyor.18x16x9 cm boyutlarıyla oldukça kullanışlı olan bu oyuncak, köpeğinizin ... Devamını oku...
Açıklama

AFP Ödüllü Oyuncak Köpek Kafa, köpek sahipleri için vazgeçilmez bir oyuncağa dönüşüyor. Hem köpeğinizin eğlenmesini sağlayan hem de zihinsel aktivitesini artıran bu oyuncak, köpeğinizin keyifli vakit geçirmesine yardımcı oluyor.

18x16x9 cm boyutlarıyla oldukça kullanışlı olan bu oyuncak, köpeğinizin diş etlerini güçlendirirken aynı zamanda diş temizliğine de katkıda bulunuyor. Ayrıca köpeğinizin doğal avcılık içgüdülerini harekete geçirerek onun daha mutlu ve sağlıklı olmasını sağlıyor.

AFP markasının kalitesi ve ödüllü tasarımı ile üretilen bu oyuncak, uzun ömürlü ve dayanıklı malzemelerden yapılmıştır. Köpeğinizin güvenliği için herhangi bir zararlı madde içermez.

Eğer siz de sevimli dostunuzun mutluluğunu ve sağlığını düşünüyorsanız, AFP Ödüllü Oyuncak Köpek Kafa'yı tercih edebilirsiniz. Hem köpeğinizin eğlenmesini sağlayacak hem de onun zihinsel ve fiziksel gelişimine katkıda bulunacak bu oyuncak, köpeğinizin favori oyuncağı haline gelecek.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık