Bu ürünü %18 indirimle 660,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%18 indirimli
ücretsiz kargo

ChuckIt! Max Glow Gece Parlayan Köpek Oyun Topu (Büyük Boy)

Markalar ChuckIt
Barkod: 29695323140
Hesaplanıyor..
660,00TL 800,00TL
220 TL'den başlayan taksitlerle
Chuckit Max Glow Gece Parlayan Köpek Oyun Topu (Büyük Boy), köpeğinizle eğlenceli ve aktif zaman geçirmenizi sağlayacak harika bir oyuncak! Bu top, geceleyin bile oynayabileceğiniz özel bir tasarıma sahiptir. Gündüz güneş ışığıyla şarj olan bu top, gece karanlıkta parlayarak köpeğinizin dikkatini çe... Devamını oku...
Açıklama

Chuckit Max Glow Gece Parlayan Köpek Oyun Topu (Büyük Boy), köpeğinizle eğlenceli ve aktif zaman geçirmenizi sağlayacak harika bir oyuncak! Bu top, geceleyin bile oynayabileceğiniz özel bir tasarıma sahiptir. Gündüz güneş ışığıyla şarj olan bu top, gece karanlıkta parlayarak köpeğinizin dikkatini çeker ve oyununuzun keyfini arttırır. Hem sahibi hem de köpek için eğlenceli bir deneyim sunan bu oyuncak, köpeğinizin enerjisini atmasına yardımcı olur.

Chuckit Max Glow Gece Parlayan Köpek Oyun Topu (Büyük Boy), dayanıklı malzemelerden üretilmiştir ve uzun süre dayanıklılığını korur. Köpeğinizin dişlerine zarar vermez ve güvenle kullanılabilir. Büyük boyutu sayesinde hem küçük hem de büyük köpekler için uygundur. Topun parlama özelliği sayesinde gece yürüyüşleri ve parkta oyun saatleri çok daha eğlenceli hale gelir. Chuckit Max Glow Gece Parlayan Köpek Oyun Topu, köpeğinizle daha fazla vakit geçirmenizi ve onunla daha yakın bir bağ kurmanızı sağlayacak harika bir oyuncaktır.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık