Bu ürünü %18 indirimle 630,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%18 indirimli
ücretsiz kargo

ChuckIt! The Whistler Köpek Oyun Topu (Büyük Boy)

Markalar ChuckIt
Barkod: 660048202301
Hesaplanıyor..
630,00TL 765,00TL
210 TL'den başlayan taksitlerle
Chuckit The Whistler Köpek Oyun Topu, köpeğinizin eğlenceli vakit geçirmesini sağlayacak harika bir oyuncak! Büyük boyutu sayesinde köpeğinizin rahatça oynayabileceği bu top, aynı zamanda içerisinde bulunan düdüklü özelliğiyle de dikkat çekiyor. Bu özelliği sayesinde topu fırlattığınızda çıkardığı s... Devamını oku...
Açıklama

Chuckit The Whistler Köpek Oyun Topu, köpeğinizin eğlenceli vakit geçirmesini sağlayacak harika bir oyuncak! Büyük boyutu sayesinde köpeğinizin rahatça oynayabileceği bu top, aynı zamanda içerisinde bulunan düdüklü özelliğiyle de dikkat çekiyor. Bu özelliği sayesinde topu fırlattığınızda çıkardığı ses, köpeğinizin dikkatini çekecek ve oyunu daha da eğlenceli hale getirecektir.

Chuckit The Whistler Köpek Oyun Topu, dayanıklı malzemeden üretilmiştir ve uzun ömürlüdür. Köpeğinizin dişleriyle rahatlıkla oynayabileceği bu top, aynı zamanda suya dayanıklı özelliğiyle de dikkat çekiyor. Dolayısıyla plajda veya havuz kenarında da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Eğlenceli ve interaktif bir oyun deneyimi sunan Chuckit The Whistler Köpek Oyun Topu, köpeğinizin enerjisini atmasına yardımcı olacak ve onun mutlu olmasını sağlayacaktır. Bu harika oyuncak sayesinde köpeğinizle daha keyifli vakit geçirebilir ve onun sağlıklı bir şekilde hareket etmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık