Bu ürünü %18 indirimle 450,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%18 indirimli
ücretsiz kargo

Rogz Toyz Grinz Gülen Suratlı Ödül Hazneli Köpek Oyun Topu [Large] 7,8 cm (Yeşil)

Markalar Rogz
Barkod: 0659510041647
Hesaplanıyor..
450,00TL 550,00TL
150 TL'den başlayan taksitlerle
Rogz Grinz Ball gerçekten eğlenceli bir oyuncak topudur ve içine atıştırmalıklar koyabilirsiniz. Bu sayede hareket etmek ve oynamak çok daha eğlenceli hale gelir! Üzerinde bir diş yapısı bulunan bu top, köpeğiniz topu ağzına aldığında komik bir etki yaratabilir. Rogz Grinz Ball kauçuktan yapılmış ol... Devamını oku...
Açıklama
Rogz Grinz Ball gerçekten eğlenceli bir oyuncak topudur ve içine atıştırmalıklar koyabilirsiniz. Bu sayede hareket etmek ve oynamak çok daha eğlenceli hale gelir! Üzerinde bir diş yapısı bulunan bu top, köpeğiniz topu ağzına aldığında komik bir etki yaratabilir. Rogz Grinz Ball kauçuktan yapılmış olup, su üzerinde yüzebilme özelliğine sahiptir. Ayrıca, yeşil renkte ve 7,8 cm çapındadır. Bu boyut, birçok köpek için idealdir.

Bu oyuncak top, köpeğinizin eğlenmesini sağlarken aynı zamanda diş sağlığını da destekler. Kauçuk yapısı, köpeğinizin diş etlerini masaj yapar ve dişlerini temizlemeye yardımcı olabilir. Böylece ağız sağlığını korurken plak ve tartar oluşumunu da önlemiş olursunuz.

Rogz Grinz Ball, Petkatalog.com gibi güvenilir bir kaynaktan temin edilebilir. Sizlere kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmak için buradayız.
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık