Bu ürünü %18 indirimle 450,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%18 indirimli
ücretsiz kargo

Rogz Toyz Grinz Gülen Suratlı Ödül Hazneli Köpek Oyun Topu [Large] 7,8 cm (Pembe)

Markalar Rogz
Barkod: 0659510041630
Hesaplanıyor..
450,00TL 550,00TL
150 TL'den başlayan taksitlerle
Rogz Grinz Ball, köpeğinizin keyifli bir şekilde oynamasını sağlayan ve aynı zamanda dişlerini temizlemesine yardımcı olan komik bir oyuncak topudur. Bu top, içine atıştırmalıklar koyarak hareket etmeyi ve oynamayı daha da eğlenceli hale getirebilir. Üzerinde bir diş görüntüsü bulunan bu top, köpeği... Devamını oku...
Açıklama
Rogz Grinz Ball, köpeğinizin keyifli bir şekilde oynamasını sağlayan ve aynı zamanda dişlerini temizlemesine yardımcı olan komik bir oyuncak topudur. Bu top, içine atıştırmalıklar koyarak hareket etmeyi ve oynamayı daha da eğlenceli hale getirebilir. Üzerinde bir diş görüntüsü bulunan bu top, köpeğiniz topu ağzına aldığında komik bir etki yaratabilir. Rogz Grinz Ball, kauçuktan yapılmış olup, su üzerinde yüzebilmektedir.

Bu oyun topu, köpeğinizi eğlendirirken aynı zamanda dişlerinin bakımını da yapmayı amaçlar. Topun kauçuk dokusu köpeğinizin diş etlerini masaj yapar ve dişlerini temizlemeye yardımcı olur. Bu, ağız sağlığını destekler ve plak ve tartar oluşumunu engellemeye yardımcı olur.

Grinz Ball'i köpeğinizle birlikte etkileşimli olarak kullanabilirsiniz. Ona topu atabilir, oynamasını izleyebilir veya bir oyun olarak kullanabilirsiniz. Köpeğiniz için hem eğlenceli hem de yararlı bir oyuncak olan Rogz Grinz Ball'i Petkatalog.com gibi güvenilir bir kaynaktan temin edebilirsiniz.
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık