Bu ürünü %17 indirimle 695,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%17 indirimli
ücretsiz kargo

ChuckIt! The Whistler 2li Köpek Oyun Topu (Orta Boy)

Markalar ChuckIt
Barkod: 660048202202
Hesaplanıyor..
695,00TL 840,00TL
231.66 TL'den başlayan taksitlerle
Chuckit The Whistler 2li Köpek Oyun Topu, köpeğinizin eğlenceli vakit geçirmesi için mükemmel bir seçenektir. Orta boyutu sayesinde hem küçük hem de büyük köpekler için uygundur. Üstelik paket içerisinde 2 adet top bulunmaktadır, böylece köpeğinizin oyun keyfini uzun süre devam ettirebilirsiniz. Top... Devamını oku...
Açıklama

Chuckit The Whistler 2li Köpek Oyun Topu, köpeğinizin eğlenceli vakit geçirmesi için mükemmel bir seçenektir. Orta boyutu sayesinde hem küçük hem de büyük köpekler için uygundur. Üstelik paket içerisinde 2 adet top bulunmaktadır, böylece köpeğinizin oyun keyfini uzun süre devam ettirebilirsiniz. Topun içerisinde bulunan özel düdük sayesinde atıldığında hoş bir ses çıkararak köpeğinizin dikkatini çeker ve onu oyunun içerisinde tutar.

Chuckit The Whistler 2li Köpek Oyun Topu, dayanıklı malzemeden üretilmiştir ve uzun ömürlüdür. Köpeğinizin dişlerine zarar vermez ve güvenle oynayabilirsiniz. Topun yuvarlak tasarımı sayesinde kolayca atılabilir ve köpeğiniz tarafından kolayca alınabilir. Ayrıca suya dayanıklı özelliği sayesinde hem kara hem de su üzerinde oyun oynayabilirsiniz. Eğlenceli ve interaktif oyunlar için Chuckit The Whistler 2li Köpek Oyun Topu tercih edebilir, köpeğinizin mutluluğuna katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık