Bu ürünü %13 indirimle 450,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%13 indirimli
ücretsiz kargo

Rogz Toyz Yumz Ödül Hazneli Kemik Şeklinde Köpek Oyuncağı [Medium] 11,6x6,4 cm (Pembe)

Markalar Rogz
Barkod: 0649510039041
Hesaplanıyor..
450,00TL 520,00TL
150 TL'den başlayan taksitlerle
Rogz Toyz Yumz Ödül Hazneli Kemik Şeklinde Köpek Oyuncağı [Small] 8,8x4,8 cm (pembe) renkte mevcuttur! Bu pembe renkli oyuncak kemik, köpeğinizin oyun saatlerini daha da renklendirecek harika bir seçenektir.Yumz, termoplastik kauçuktan yapılmıştır ve oyun sırasında neşeli bir şekilde sıçrar. Köpeğin... Devamını oku...
Açıklama
Rogz Toyz Yumz Ödül Hazneli Kemik Şeklinde Köpek Oyuncağı [Small] 8,8x4,8 cm (pembe) renkte mevcuttur! Bu pembe renkli oyuncak kemik, köpeğinizin oyun saatlerini daha da renklendirecek harika bir seçenektir.

Yumz, termoplastik kauçuktan yapılmıştır ve oyun sırasında neşeli bir şekilde sıçrar. Köpeğinizin enerjisini atmasına yardımcı olurken aynı zamanda eğlenceli bir oyun deneyimi sunar. Oyuncak, ödül haznesiyle tasarlanmıştır ve köpeğinizin favori atıştırmalıklarını saklayabileceğiniz 2 adet deliği bulunur. Böylece hem köpeğinizin zihinsel uyarılmasını sağlarsınız, hem de ona ödül vererek motivasyonunu artırırsınız.

Rogz Toyz Yumz, küçük boy köpekler için idealdir ve 8,8x4,8 cm boyutlarına sahiptir. Pembe renk seçeneğiyle köpeğinizin oyun saatlerini daha da keyifli hale getirebilirsiniz. Petkatalog.com'da diğer renk ve boyut seçeneklerini de bulabilirsiniz. Köpeğinizin eğlenceli ve keyifli oyunlar geçirmesini dileriz!
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık