Bu ürünü %11 indirimle 240,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%11 indirimli

Rogz Squeekz Fetch Ball At-Getir Köpek Topu Oyuncağı 6,4 cm (Mavi)

Markalar Rogz
Barkod: 0649510046100
Hesaplanıyor..
240,00TL 270,00TL
80 TL'den başlayan taksitlerle
Rogz Squeekz Fetch Ball At-Getir Köpek Topu Oyuncağı 6,4 cm (mavi) renkte mevcuttur! Bu oyuncak, aktif bir yaşam tarzına sahip köpekler için mükemmel bir at-getir topudur. Squeekz Ball, TPR kabuk duvarlarının içine güvenli bir şekilde monte edilmiş içerideki bir ses çıkaran mekanizmayla tasarlanmışt... Devamını oku...
Açıklama
Rogz Squeekz Fetch Ball At-Getir Köpek Topu Oyuncağı 6,4 cm (mavi) renkte mevcuttur! Bu oyuncak, aktif bir yaşam tarzına sahip köpekler için mükemmel bir at-getir topudur. Squeekz Ball, TPR kabuk duvarlarının içine güvenli bir şekilde monte edilmiş içerideki bir ses çıkaran mekanizmayla tasarlanmıştır. Köpeğiniz topu sıktığında, içerideki ses çıkaran mekanizma onun aktif olarak ilgilenmesini sağlar.
Squeekz Ball, köpeğiniz için sonsuz heyecan sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Aynı zamanda TPR malzemeden yapıldığı için su üzerinde yüzebilir. Dişlerine zarar vermeden yumuşak bir şekilde zıplayabilmesi için tasarlanmıştır.
Bite-o-Meter - Seviye 2: Yumuşak. Bu, oyuncak topun köpeğinizin dişlerine zarar vermeden keyifli bir şekilde oynayabileceği anlamına gelir. Petkatalog.com'da diğer renk ve boyut seçeneklerini de bulabilirsiniz. Köpeğinizin aktif ve eğlenceli oyunlar geçirmesini dileriz!
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık