Bu ürünü %15 indirimle 310,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%15 indirimli

Rogz Toyz Fred Traktatiebal Ödül Hazneli Köpek Oyun Topu Oyuncağı 6,4cm (Kırmızı)

Markalar Rogz
Barkod: 0649510046018
Hesaplanıyor..
310,00TL 365,00TL
103.33 TL'den başlayan taksitlerle
Rogz Fred oyuncağı, köpeğinizin hem eğlenmesini sağlayan hem de diş hijyenine katkıda bulunan bir oyuncaktır. Bu oyuncak, farklı boyutlardaki ödül mamalarını alabilen iki boşluğu olan bir toptur.Fred oyuncağı, köpeğinizin zıplatıp getirmesi için tasarlanmıştır. Yumuşak ama dayanıklı malzemesi sayesi... Devamını oku...
Açıklama
Rogz Fred oyuncağı, köpeğinizin hem eğlenmesini sağlayan hem de diş hijyenine katkıda bulunan bir oyuncaktır. Bu oyuncak, farklı boyutlardaki ödül mamalarını alabilen iki boşluğu olan bir toptur.
Fred oyuncağı, köpeğinizin zıplatıp getirmesi için tasarlanmıştır. Yumuşak ama dayanıklı malzemesi sayesinde dişlere zarar vermez ve uzun süre dayanabilir. Aynı zamanda tuhaf şekli ve kauçuksu yapısı, oyuncak köpeğinizin ilgisini çekmek için düzensiz bir şekilde sıçrar.
Bu oyuncağın bir diğer özelliği, diş eti masajı sağlamasıdır. Köpeğiniz çiğnerken eğlenirken, diş etlerini sağlıklı tutar ve diş hijyenini destekler.
Rogz Fred oyuncağı aynı zamanda köpeğinizle etkileşim kurmanızı sağlar. İkramları oyuncakta bulunan deliklere yerleştirin ve köpeğinizin saatlerce eğlenerek onları almasını izleyin.
Bu oyuncak, Bite-o-Meter derecesine göre orta güçte bir oyuncaktır. Yani köpeğinizin gücüne dayanacak şekilde tasarlanmıştır.
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık