Bu ürünü %18 indirimle 880,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%18 indirimli
ücretsiz kargo

ChuckIt! Indoor Fumbler Eve Özel Yumuşak Oyun Topu 20x12cm

Markalar ChuckIt
Barkod: 029695520372
Hesaplanıyor..
880,00TL 1.070,00TL
293.33 TL'den başlayan taksitlerle
Chuckit Indoor Fumbler Eve Özel Yumuşak Oyun Topu, evde oyun oynamayı seven köpekler için özel olarak tasarlanmış bir üründür. Bu top, köpeğinizin enerjisini atmasına yardımcı olurken aynı zamanda ev içinde güvenli bir şekilde oyun oynamasını sağlar.Chuckit Indoor Fumbler, yumuşak dokusu sayesinde e... Devamını oku...
Açıklama

Chuckit Indoor Fumbler Eve Özel Yumuşak Oyun Topu, evde oyun oynamayı seven köpekler için özel olarak tasarlanmış bir üründür. Bu top, köpeğinizin enerjisini atmasına yardımcı olurken aynı zamanda ev içinde güvenli bir şekilde oyun oynamasını sağlar.

Chuckit Indoor Fumbler, yumuşak dokusu sayesinde evin içinde herhangi bir yere zarar vermeden oynanabilir. Köpeğiniz topu ağzına alıp sıkıştırabilir veya üzerinde çiğneyebilir, bu da onun saatlerce eğlenmesini sağlar.

Bu oyun topu, köpeğinizin fiziksel ve zihinsel ihtiyaçlarını karşılamak için ideal bir seçenektir. Aynı zamanda köpeğinizle aranızdaki bağı güçlendirmenize de yardımcı olur.

Chuckit Indoor Fumbler Eve Özel Yumuşak Oyun Topu, köpeğinizin sağlığına zarar verebilecek herhangi bir madde içermez ve güvenle kullanılabilir. Evinizde köpeğinizle keyifli vakit geçirmek istiyorsanız, Chuckit Indoor Fumbler tam da ihtiyacınız olan üründür.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık