Bu ürünü %8 indirimle 550,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%8 indirimli
ücretsiz kargo

Afp Ultrasonik Zürafa 23,5x17x8,5 cm

Markalar Afp
Barkod: 847922032616
Hesaplanıyor..
550,00TL 600,00TL
183.33 TL'den başlayan taksitlerle
Afp Ultrasonik Zürafa, evcil hayvanlar için geliştirilmiş bir oyuncak olarak dikkat çekiyor. 23,5x17x8,5 cm boyutlarıyla oldukça kullanışlı olan bu oyuncak, köpeklerin ve kedilerin oyun oynarken eğlenmelerini sağlayacak.Ultrasonik özellikleri sayesinde hayvanların ilgisini çekerek uzun süre oynamala... Devamını oku...
Açıklama

Afp Ultrasonik Zürafa, evcil hayvanlar için geliştirilmiş bir oyuncak olarak dikkat çekiyor. 23,5x17x8,5 cm boyutlarıyla oldukça kullanışlı olan bu oyuncak, köpeklerin ve kedilerin oyun oynarken eğlenmelerini sağlayacak.

Ultrasonik özellikleri sayesinde hayvanların ilgisini çekerek uzun süre oynamalarını sağlayan bu oyuncak, aynı zamanda onların zihinsel ve fiziksel gelişimine de katkıda bulunuyor. Dayanıklı malzemelerden üretilmiş olan Afp Ultrasonik Zürafa, uzun ömürlü bir kullanım sunuyor.

Evde yalnız kalan hayvanlar için ideal bir oyalayıcı olan bu oyuncak, sahiplerine de kolaylık sağlıyor. Evcil hayvanların enerjisini atmasına yardımcı olan bu oyuncak, aynı zamanda onların mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine de katkıda bulunuyor.

Afp Ultrasonik Zürafa, evcil hayvanlarınızın keyifli vakit geçirmelerini sağlarken, onların sağlıklı ve mutlu olmalarına da yardımcı olacak harika bir oyuncak seçeneği olarak öne çıkıyor.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık