Bu ürünü %17 indirimle 715,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%17 indirimli
ücretsiz kargo

ChuckIt! Max Glow Ultra Fetch Stick Gece Parlayan Köpek Oyuncağı 28cm

Markalar ChuckIt
Barkod: 029695431432
Hesaplanıyor..
715,00TL 865,00TL
238.33 TL'den başlayan taksitlerle
Chuckit! Max Glow Ultra Fetch Stick, gece parlayan köpek oyuncağı ile köpeğinizle eğlenceli zamanlar geçirmenizi sağlar. Bu oyuncağın ışıldayan özelliği sayesinde karanlıkta da rahatlıkla görebilirsiniz.Max Glow Ultra Fetch Stick, köpeğinizin enerjisini atmasına yardımcı olurken aynı zamanda onun zi... Devamını oku...
Açıklama

Chuckit! Max Glow Ultra Fetch Stick, gece parlayan köpek oyuncağı ile köpeğinizle eğlenceli zamanlar geçirmenizi sağlar. Bu oyuncağın ışıldayan özelliği sayesinde karanlıkta da rahatlıkla görebilirsiniz.

Max Glow Ultra Fetch Stick, köpeğinizin enerjisini atmasına yardımcı olurken aynı zamanda onun zihinsel ve fiziksel becerilerini geliştirmesine de katkı sağlar. Dayanıklı malzemeden üretilmiş olan bu oyuncağın uzun ömürlü olduğunu söylemek mümkün.

Chuckit! Max Glow Ultra Fetch Stick, suya dayanıklı özelliği sayesinde hem kara hem de su üzerinde rahatlıkla kullanılabilir. Bu sayede köpeğinizle plajda veya havuzda da eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Işıldayan özelliği sayesinde gece yürüyüşlerinizde de köpeğinizin oyuncağını kolaylıkla görebilir ve onunla oynayabilirsiniz. Bu sayede köpeğinizin enerjisini atması ve mutlu olması sağlanmış olur.

Chuckit! Max Glow Ultra Fetch Stick, köpeğinizin diş sağlığını da korumaya yardımcı olur. Oyun sırasında dişlerine zarar vermez ve onun diş etlerinin sağlıklı kalmasına destek olur.

Eğer siz de köpeğinizle eğlenceli ve interaktif vakit geçirmek istiyorsanız Chuckit! Max Glow Ultra Fetch Stick'i tercih edebilirsiniz. Hem köpeğinizin hem de sizin mutlu olmanızı sağlayacak bu oyuncağa hemen sahip olabilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık