Bu ürünü %24 indirimle 650,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%24 indirimli
ücretsiz kargo

Rogz Toyz Grinz Flossy Gülen Surat Köpek Diş Bakım Oyuncağı [Large] 24cm (Pembe)

Markalar Rogz
Barkod: 0649510042904
Hesaplanıyor..
650,00TL 850,00TL
216.66 TL'den başlayan taksitlerle
Rogz Toyz Grinz Flossy Gülen Surat Köpek Diş Bakım Oyuncağı [Large] 24cm (Pembe), köpeğinizin diş ve dil sağlığını korurken eğlenceli bir oyun deneyimi sunan bir oyuncaktır. Bu oyuncağın tasarımında, avcılık tarzı coşkuyu teşvik etmek amaçlanmıştır.Oyuncağın içerisinde bulunan diş eti masaj teknoloj... Devamını oku...
Açıklama

Rogz Toyz Grinz Flossy Gülen Surat Köpek Diş Bakım Oyuncağı [Large] 24cm (Pembe), köpeğinizin diş ve dil sağlığını korurken eğlenceli bir oyun deneyimi sunan bir oyuncaktır. Bu oyuncağın tasarımında, avcılık tarzı coşkuyu teşvik etmek amaçlanmıştır.

Oyuncağın içerisinde bulunan diş eti masaj teknolojisi, köpeğinizin diş hijyenini sağlarken, hafif malzemesi sayesinde suya atıldığında yüzebilme özelliği kazandırır. Ayrıca, çekmeye ve sallanmaya uygun olan halatlar ve içerisinde bulunan gıcırtı sesi, köpeğinizi uzun süre meşgul eder ve eğlendirir.

Rogz Toyz Grinz Flossy Gülen Surat Köpek Diş Bakım Oyuncağı, large boyutunda ve pembe renkte bulunmaktadır. Köpeğinizin boyutuna ve tercihlerine uygun olarak seçebilirsiniz. Bu oyuncak, köpeğinizin diş sağlığını korurken eğlenceli bir oyun deneyimi sunar. Petkatalog.com'da diğer renk ve boyut seçeneklerini de bulabilirsiniz. Keyifli oyunlar dileriz!

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık