Bu ürünü %5 indirimle 185,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%5 indirimli

Eastland İpli Tpr Dikenli Kemik Köpek Çiğneme Oyuncağı 30cm

Markalar Eastland
Barkod: 8712695017271
Hesaplanıyor..
185,00TL 195,00TL
61.66 TL'den başlayan taksitlerle
Doğa dostu olan köpekler, enerjilerini atacakları ve aynı zamanda zihinlerini de aktif tutacakları oyunlara ihtiyaç duyarlar. Bu noktada, Eastland İpli Tpr Dikenli Kemik Köpek Çiğneme Oyuncağı 30cm, köpeğinizin bu ihtiyaçlarını karşılamak için ideal bir seçenektir.Bu oyuncağın en büyük özelliği, doğ... Devamını oku...
Açıklama

Doğa dostu olan köpekler, enerjilerini atacakları ve aynı zamanda zihinlerini de aktif tutacakları oyunlara ihtiyaç duyarlar. Bu noktada, Eastland İpli Tpr Dikenli Kemik Köpek Çiğneme Oyuncağı 30cm, köpeğinizin bu ihtiyaçlarını karşılamak için ideal bir seçenektir.

Bu oyuncağın en büyük özelliği, doğal TPR malzemeden üretilmiş olmasıdır. Bu malzeme, köpeğinizin diş sağlığını korurken, uzun süre dayanıklılığını da korumasını sağlar. Ayrıca, üzerinde bulunan dikenler, köpeğinizin diş ve diş etlerine masaj yaparak, onların daha sağlıklı olmasını sağlar.

30 cm uzunluğundaki bu oyuncak, köpeğinizin çiğneme ve oyun ihtiyacını karşılamak için ideal bir boyuttadır. Köpeğiniz hem tek başına oynayabilir hem de sizinle birlikte oynayarak vakit geçirebilir.

Eastland İpli Tpr Dikenli Kemik Köpek Çiğneme Oyuncağı 30cm, köpeğinizin enerjisini atmasını sağlayarak, onun mutlu ve sağlıklı bir şekilde yaşamasına yardımcı olur.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık