Bu ürünü %12 indirimle 220,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%12 indirimli

Wahlen Professional Ear Care Kulak Temizleme Solüsyonu 100 ml

Markalar Wahlen
Barkod: 8698931099099
Hesaplanıyor..
220,00TL 250,00TL
73.33 TL'den başlayan taksitlerle
Wahlen Ear Care, kedi ve köpekler için geliştirilmiş bir kulak temizleyicidir. İçeriğinde bulunan mavi renkli emülsiyon, propilen glikol, lauril sülfosüksinat, dimetikon, gliserin, laktik asit, salisilik asit, nane aroması, parlak mavi ve metil paraben gibi maddelerle kulak kirini yumuşatır ve temiz... Devamını oku...
Açıklama

Wahlen Ear Care, kedi ve köpekler için geliştirilmiş bir kulak temizleyicidir. İçeriğinde bulunan mavi renkli emülsiyon, propilen glikol, lauril sülfosüksinat, dimetikon, gliserin, laktik asit, salisilik asit, nane aroması, parlak mavi ve metil paraben gibi maddelerle kulak kirini yumuşatır ve temizlenmesine yardımcı olur.

Kulak kirinin birikimini temizlerken aynı zamanda kokuyu önler ve kulak kanalının kuru kalmasını sağlar. Kullanımı oldukça basittir; hayvanın başı dik pozisyonda iken belirli bir miktarda damla dış kulak kanalına damlatılır ve masaj yapılır. Masaj sonrasında hayvanın başını sallamasına izin verilir ve pamuk yardımıyla kulak temizlenir.

Özellikle yüzme veya banyo sonrasında kullanımı tavsiye edilir. Ürün haftada 2-3 kez kullanılabilir, ancak kulak çok kirliyse günde 2-3 kez uygulanabilir. Ancak, kulakta herhangi bir yara veya tahriş varsa ürün kullanılmamalıdır. Bu nedenle, özel klinik bilgilere ve hedef türlere dikkat edilmelidir.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık