Bu ürünü %18 indirimle 180,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%18 indirimli

Pet Style İkili Köpek Diş Kaşıma Oyuncağı (Karışık Renklerde)

Markalar Pet Style
Barkod: 8697458620618
Hesaplanıyor..
180,00TL 220,00TL
60 TL'den başlayan taksitlerle
Pet Style İkili Köpek Diş Kaşıma Oyuncağı, köpeklerin doğal ihtiyaçlarını karşılamak ve aynı zamanda eğlenmelerini sağlamak için tasarlanmış bir oyuncaktır. Köpeklerin diş sağlığını korumak için önemli olan diş kaşıma ihtiyaçlarını karşılamak için ideal bir seçenektir.Bu oyuncak, köpeklerin dişlerin... Devamını oku...
Açıklama

Pet Style İkili Köpek Diş Kaşıma Oyuncağı, köpeklerin doğal ihtiyaçlarını karşılamak ve aynı zamanda eğlenmelerini sağlamak için tasarlanmış bir oyuncaktır. Köpeklerin diş sağlığını korumak için önemli olan diş kaşıma ihtiyaçlarını karşılamak için ideal bir seçenektir.

Bu oyuncak, köpeklerin dişlerini güçlendirmelerine ve diş etlerini masaj yapmalarına yardımcı olur. Aynı zamanda köpeklerin enerjilerini atmasına ve streslerini azaltmasına da yardımcı olabilir. Üstelik, iki farklı renkteki oyuncaklarla köpeğiniz için çeşitli seçenekler sunar.

Pet Style İkili Köpek Diş Kaşıma Oyuncağı, dayanıklı malzemelerden üretilmiştir ve uzun ömürlüdür. Köpeklerin güvenle oynayabileceği şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca, kolay temizlenebilir özellikleri sayesinde hijyenik bir oyun deneyimi sunar.

Köpeğinizin hem eğlenmesini hem de diş sağlığını korumasını istiyorsanız, Pet Style İkili Köpek Diş Kaşıma Oyuncağı tam da ihtiyacınız olan ürün olabilir.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık