Bu ürünü %13 indirimle 650,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%13 indirimli
ücretsiz kargo

Rogz Toyz Pop-Upz At-Getir ve Çekiştirme Oyuncağı [M/L] 14,5cm (Pembe)

Markalar Rogz
Barkod: 0649510034763
Hesaplanıyor..
650,00TL 750,00TL
216.66 TL'den başlayan taksitlerle
Rogz Toyz Pop-Upz At-Getir ve Çekiştirme Oyuncağı, aktif bir yaşam tarzına sahip köpekler için mükemmel bir apporteer oyuncağıdır. Bu oyuncağın benzersiz özelliği, her zaman dik durması ve görünürlüğünü artırmasıdır. Köpeğiniz bu oyuncakla kolayca oynayabilir ve su üzerinde yüzebilir. Pop-Upz her yö... Devamını oku...
Açıklama
Rogz Toyz Pop-Upz At-Getir ve Çekiştirme Oyuncağı, aktif bir yaşam tarzına sahip köpekler için mükemmel bir apporteer oyuncağıdır. Bu oyuncağın benzersiz özelliği, her zaman dik durması ve görünürlüğünü artırmasıdır. Köpeğiniz bu oyuncakla kolayca oynayabilir ve su üzerinde yüzebilir. Pop-Upz her yöne zıplayabilir ve sallanabilir, bu da köpeğiniz için tahmin edilemez ve zorlu bir oyuncağa dönüşmesini sağlar.

Köpeğinizle günlük olarak oynamak, aranızdaki bağı güçlendirir. Birlikte çalışarak güveni artırır, sosyalleşmeyi teşvik eder ve birlikte hareket etme yeteneğini geliştirirsiniz. Ayrıca köpeğinizin sağlığı için hareket etmek de çok önemlidir. Pop-Upz, karada ve suda kullanılabilir, böylece köpeğiniz fiziksel olarak meydan okunur.

Boyutlar:
M/L: 14,5 cm

Petkatalog.com'da diğer renk ve boyut seçeneklerini de bulabilirsiniz. Köpeğinizle keyifli oyunlar dileriz!
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık