Bu ürünü %14 indirimle 160,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%14 indirimli

Plast Art Kedi ve Köpek İkili Plastik Mama ve Su Kabı Mavi (2x0.40ml)

Markalar Plast Art
Barkod: 8696219415036
Hesaplanıyor..
160,00TL 185,00TL
53.33 TL'den başlayan taksitlerle
Plast Art Kedi ve Köpek İkili Plastik Mama ve Su Kabı Mavi, evcil hayvanlarınızın sağlıklı beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış bir üründür. Hem kediniz hem de köpeğiniz için uygun olan bu mama ve su kabı, 2x0.40ml kapasitesi ile yeterli miktarda yiyecek ve suyu içinde barındırabilir.D... Devamını oku...
Açıklama

Plast Art Kedi ve Köpek İkili Plastik Mama ve Su Kabı Mavi, evcil hayvanlarınızın sağlıklı beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış bir üründür. Hem kediniz hem de köpeğiniz için uygun olan bu mama ve su kabı, 2x0.40ml kapasitesi ile yeterli miktarda yiyecek ve suyu içinde barındırabilir.

Dayanıklı plastik malzemeden üretilen bu mama ve su kabı, uzun süreli kullanım için idealdir. Ayrıca kolay temizlenebilir özelliği sayesinde hijyenik bir ortam sağlar. Mavi rengi ile de dekoratif bir görünüme sahip olan bu ürün, evinizin dekorasyonuna da uyum sağlar.

Plast Art Kedi ve Köpek İkili Plastik Mama ve Su Kabı Mavi, evcil dostlarınızın beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için pratik ve kullanışlı bir çözüm sunar. Kaliteli malzemesi ve şık tasarımı ile hem sizin hem de evcil hayvanlarınızın beğenisini kazanacak bir üründür.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık