Bu ürünü %4 indirimle 475,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%4 indirimli
ücretsiz kargo

KIKI Excellent Yavru Kediler İçin Süt Tozu 30x5gr

Markalar Kiki
Barkod: 8683762340755
Hesaplanıyor..
475,00TL 495,00TL
158.33 TL'den başlayan taksitlerle
KIKI Excellent Yavru Kediler İçin Süt Tozu, yavru kedilerin sağlıklı büyüme ve gelişimleri için özel olarak formüle edilmiş bir üründür. Her bir pakette 30 adet 5 gramlik süt tozu bulunmaktadır. Yavru kediler için gerekli olan tüm besin maddelerini içeren bu süt tozu, kedilerin bağışıklık sistemini ... Devamını oku...
Açıklama

KIKI Excellent Yavru Kediler İçin Süt Tozu, yavru kedilerin sağlıklı büyüme ve gelişimleri için özel olarak formüle edilmiş bir üründür. Her bir pakette 30 adet 5 gramlik süt tozu bulunmaktadır. Yavru kediler için gerekli olan tüm besin maddelerini içeren bu süt tozu, kedilerin bağışıklık sistemini güçlendirir ve sindirim sistemlerini destekler. Ayrıca, yavru kedilerin kemik ve diş gelişimine de katkı sağlar.

KIKI Excellent Yavru Kediler İçin Süt Tozu'nun içeriğindeki vitaminler ve mineraller, yavru kedilerin enerji ihtiyacını karşılar ve onların sağlıklı bir şekilde büyümelerine yardımcı olur. Ayrıca, süt intoleransı olan yavru kediler için de ideal bir alternatif olan bu ürün, sindirim sorunlarına neden olmaz.

KIKI Excellent Yavru Kediler İçin Süt Tozu, yavru kedilerin ihtiyaç duydukları tüm besin maddelerini sağlayarak, onların mutlu ve sağlıklı bir şekilde büyümelerine yardımcı olur. Eğer siz de yavru kedilerinizin beslenme ihtiyaçlarını karşılamak istiyorsanız, KIKI Excellent Yavru Kediler İçin Süt Tozu'nu tercih edebilirsiniz. Bu ürünü, herhangi bir petshop veya online mağazadan temin edebilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık