Bu ürünü %14 indirimle 245,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%14 indirimli

KIKI Excellent Kitten Paste Kedi Vitamin Macunu 50 Gr

Markalar Kiki
Barkod: 8683762341325
Hesaplanıyor..
245,00TL 285,00TL
81.66 TL'den başlayan taksitlerle
KIKI Excellent Kitten Paste Kedi Vitamin Macunu 50 Gr, yavru kedilerin sağlıklı gelişimini desteklemek için özel olarak formüle edilmiş bir üründür. Bu vitamin macunu, yavru kedilerin büyüme döneminde ihtiyaç duyduğu temel besin maddelerini içerir.Her bir 50 gramlık tüp, yavru kedilerin günlük vitam... Devamını oku...
Açıklama

KIKI Excellent Kitten Paste Kedi Vitamin Macunu 50 Gr, yavru kedilerin sağlıklı gelişimini desteklemek için özel olarak formüle edilmiş bir üründür. Bu vitamin macunu, yavru kedilerin büyüme döneminde ihtiyaç duyduğu temel besin maddelerini içerir.

Her bir 50 gramlık tüp, yavru kedilerin günlük vitamin ve mineral ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dengelenmiştir. Özel formülü, yavru kedilerin bağışıklık sistemini güçlendirir, sindirim sistemini destekler ve sağlıklı bir deri ve tüy yapısının korunmasına yardımcı olur.

KIKI Excellent Kitten Paste, yavru kedilerin keyifle tüketeceği lezzetli bir kıvamdadır ve kolayca sindirilir. Bu sayede yavru kedilerin beslenme ihtiyaçlarına uygun bir şekilde destek sağlar. KIKI Excellent Kitten Paste Kedi Vitamin Macunu, evcil hayvan sahiplerinin yavru kedilerinin sağlıklı gelişimini desteklemek için güvenle tercih edebileceği bir üründür.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık