Bu ürünü %7 indirimle 395,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%7 indirimli
ücretsiz kargo

KIKI Excellent Yavru Kediler İçin Süt Tozu 200gr

Markalar Kiki
Barkod: 8683762342216
Hesaplanıyor..
395,00TL 425,00TL
131.66 TL'den başlayan taksitlerle
KIKI Excellent Yavru Kediler İçin Süt Tozu, yavru kedilerin sağlıklı büyüme ve gelişimlerine destek olmak amacıyla özel olarak formüle edilmiş bir üründür. Yavru kedilerin ihtiyaç duyduğu tüm besin öğelerini içeren bu süt tozu, anne sütünün yerini alarak yavru kedilerin ihtiyaç duyduğu tüm besinleri... Devamını oku...
Açıklama

KIKI Excellent Yavru Kediler İçin Süt Tozu, yavru kedilerin sağlıklı büyüme ve gelişimlerine destek olmak amacıyla özel olarak formüle edilmiş bir üründür. Yavru kedilerin ihtiyaç duyduğu tüm besin öğelerini içeren bu süt tozu, anne sütünün yerini alarak yavru kedilerin ihtiyaç duyduğu tüm besinleri karşılar.

KIKI Excellent Yavru Kediler İçin Süt Tozu, yüksek kaliteli ve doğal içeriği sayesinde yavru kedilerin sindirim sistemine dosttur. İçeriğindeki vitaminler ve mineraller sayesinde yavru kedilerin bağışıklık sistemini güçlendirir ve sağlıklı bir şekilde büyümelerine yardımcı olur.

KIKI Excellent Yavru Kediler İçin Süt Tozu, kolayca hazırlanabilen bir formüle sahiptir. Sadece su ile karıştırılarak hazırlanan bu süt tozu, yavru kedilerin severek tüketeceği bir lezzete sahiptir. Yavru kedilerin sağlıklı büyümeleri ve gelişmeleri için KIKI Excellent Yavru Kediler İçin Süt Tozu'nu tercih edebilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık