Bu ürünü %18 indirimle 450,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%18 indirimli
ücretsiz kargo

Rogz Toyz Grinz Gülen Suratlı Ödül Hazneli Köpek Oyun Topu [Large] 7,8 cm (Turuncu)

Markalar Rogz
Barkod: 0659510041623
Hesaplanıyor..
450,00TL 550,00TL
150 TL'den başlayan taksitlerle
Rogz Grinz Ball gerçekten eğlenceli bir oyuncak topudur. Bu top, içine atıştırmalıklar koyabileceğiniz bir hazneyle birlikte gelir, böylece hareket etmek ve oynamak daha da eğlenceli hale gelir! Üzerinde bir diş yapısı bulunan bu top, köpeğiniz topu ağzına aldığında komik bir görüntüye neden olabili... Devamını oku...
Açıklama
Rogz Grinz Ball gerçekten eğlenceli bir oyuncak topudur. Bu top, içine atıştırmalıklar koyabileceğiniz bir hazneyle birlikte gelir, böylece hareket etmek ve oynamak daha da eğlenceli hale gelir! Üzerinde bir diş yapısı bulunan bu top, köpeğiniz topu ağzına aldığında komik bir görüntüye neden olabilir. Rogz Grinz Ball, kauçuktan yapılmış olup, su üzerinde yüzebilme özelliğine sahiptir.

Bu oyuncak top, köpeğinizi eğlendirmek ve aynı zamanda diş bakımını desteklemek için tasarlanmıştır. Topun kauçuk dokusu, köpeğinizin diş etlerini masaj yapar ve dişlerini temizlemeye yardımcı olur. Bu, ağız sağlığını korumaya ve plak ve tartar oluşumunu önlemeye yardımcı olur.

Grinz Ball'ı köpeğinizle yalnız başına kullanabilirsiniz, böylece kendi başına oynayabilir. Ayrıca, onunla etkileşimli olarak da kullanabilirsiniz, köpeğinizle birlikte oynayarak bağınızı güçlendirebilirsiniz.
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık