Bu ürünü %15 indirimle 550,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%15 indirimli
ücretsiz kargo

Rogz Toyz Grinz Flossy Gülen Surat Köpek Diş Bakım Oyuncağı [Small] 16,5cm (Pembe)

Markalar Rogz
Barkod: 0649510042805
Hesaplanıyor..
550,00TL 650,00TL
183.33 TL'den başlayan taksitlerle
Rogz Toyz Grinz Flossy Gülen Surat Köpek Diş Bakım Oyuncağı [Small] 16,5cm (Pembe)Rogz Toyz Grinz Flossy Gülen Surat Köpek Diş Bakım Oyuncağı'nın small boyutu 16,5 cm'dir. Bu boyut, küçük ırk köpekler için idealdir. Grinz Flossy oyuncağı, köpeğinizin diş bakımını yaparken eğlenceli vakit geçirm... Devamını oku...
Açıklama

Rogz Toyz Grinz Flossy Gülen Surat Köpek Diş Bakım Oyuncağı [Small] 16,5cm (Pembe)

Rogz Toyz Grinz Flossy Gülen Surat Köpek Diş Bakım Oyuncağı'nın small boyutu 16,5 cm'dir. Bu boyut, küçük ırk köpekler için idealdir. 

Grinz Flossy oyuncağı, köpeğinizin diş bakımını yaparken eğlenceli vakit geçirmesini sağlar. Diş eti masajı yapabilen flostouw'ları sayesinde köpeğinizin diş ve dil sağlığını destekler. Ayrıca, oyuncağın üzerindeki gıcırtı sesi, köpeğinizin ilgisini çekerek oyunu daha keyifli hale getirir.Rogz Toyz Grinz Flossy, dayanıklı bir yapıya sahiptir ve köpeğinizin uzun süre oynamasını sağlar. Küçük boyutuyla kolayca taşınabilir ve köpeğinizin favori oyuncağı olabilir.

Eğer köpeğinizin diş bakımını eğlenceli bir şekilde yapmak isterseniz, Rogz Toyz Grinz Flossy Gülen Surat Köpek Diş Bakım Oyuncağı small boyutunu tercih edebilirsiniz. Petkatalog.com'da bulabileceğiniz bu oyuncağı kullanarak köpeğinizin sağlığını ve mutluluğunu destekleyebilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık