Bu ürünü %14 indirimle 475,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%14 indirimli
ücretsiz kargo

Pawise Köpekler İçin Sesli Kauçuk Çubuk Oyuncak 28 CM

Markalar Pawise
Barkod: 8886467545061
Hesaplanıyor..
475,00TL 550,00TL
158.33 TL'den başlayan taksitlerle
Pawise Köpekler İçin Sesli Kauçuk Çubuk Oyuncak 28 CMBu oyuncak, köpekler için kemik tarzında bir oyuncaktır ve sesli özelliği köpeğinizin ilgisini çekmeye yardımcı olabilir.Pawise Köpekler İçin Sesli Kauçuk Çubuk Oyuncak, at-getir oyunu için ideal bir seçenektir. Köpeğinizle bu oyuncakla oyun oynay... Devamını oku...
Açıklama

Pawise Köpekler İçin Sesli Kauçuk Çubuk Oyuncak 28 CM

Bu oyuncak, köpekler için kemik tarzında bir oyuncaktır ve sesli özelliği köpeğinizin ilgisini çekmeye yardımcı olabilir.

Pawise Köpekler İçin Sesli Kauçuk Çubuk Oyuncak, at-getir oyunu için ideal bir seçenektir. Köpeğinizle bu oyuncakla oyun oynayabilir ve etkileşim kurabilirsiniz.

Ürün, 1 adet üzerinden fiyatlandırılmıştır ve sipariş verildiği takdirde 1 adet gönderim sağlanır. Renk çeşitliliği bulunmaktadır ve stoktaki renklere göre gönderim yapılmaktadır.

Oyuncak, köpeklerin ısırmalarına uygun formda yapılmış ve ses çıkarabilen bir özelliğe sahiptir. Bu ses, köpeğinizin ilgisini çekebilir ve oyun sırasında daha fazla eğlenmesini sağlayabilir.

Pawise Kedi ve Köpek ürünleri her zaman gerçek birinci kalitede hammaddelerden üretilir ve yüksek dayanıklılığa sahiptir. Tasarım ve dokular, ileri teknoloji kullanılarak imal edilir. Ürünler CE güvencesi ve kalitesine sahiptir. Ayrıca, kimyasal salınım yapmadığı için hayvan sağlığına zararsızdır.

Petkatalog.com'da Pawise Köpekler İçin Sesli Kauçuk Çubuk Oyuncak 28 CM ürününü bulabilir ve köpeğinizin eğlenceli bir oyun deneyimi yaşamasını sağlayabilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık