Bu ürünü %11 indirimle 325,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%11 indirimli

EuroCat Kedi Tuvaleti Önü Paspası 60x45cm (Mavi)

Markalar Eurocat
Barkod: 1677001349309
Hesaplanıyor..
325,00TL 365,00TL
108.33 TL'den başlayan taksitlerle
EuroCat Kedi Tuvaleti Önü Paspası, evinizdeki temizlik ve düzeni ön planda tutan bir çözüm sunuyor. Parlak mavi rengiyle öne çıkan bu paspas, kedinizin tuvalet sonrasında patilerini temizlemesi için ideal bir alan yaratırken aynı zamanda ev dekorunuza renk ve enerji katıyor.Geniş ölçüleri (60x45 cm)... Devamını oku...
Açıklama

EuroCat Kedi Tuvaleti Önü Paspası, evinizdeki temizlik ve düzeni ön planda tutan bir çözüm sunuyor. Parlak mavi rengiyle öne çıkan bu paspas, kedinizin tuvalet sonrasında patilerini temizlemesi için ideal bir alan yaratırken aynı zamanda ev dekorunuza renk ve enerji katıyor.

Geniş ölçüleri (60x45 cm) sayesinde kediniz rahatça temizlenirken paspas, tuvalet alanını düzenli tutmanıza yardımcı olur. Mavi rengin huzur verici etkisiyle, evinizde temizlik ve düzenin yanı sıra pozitif bir atmosfer de oluşturur.

Alt tarafında bulunan kaymaz malzeme sayesinde paspas, kedinizin tuvalet sonrasında konforlu bir temizlik deneyimi yaşamasını sağlarken aynı zamanda yerinde sabit kalmasını sağlar. Dayanıklı malzemelerden üretilmiş olan EuroCat Kedi Tuvaleti Önü Paspası, uzun ömürlü kullanım sunarak evinizin temizliğine katkıda bulunur. Hem işlevsel hem de estetik açıdan düşünülmüş bu paspas, kediniz ve eviniz için ideal bir tamamlayıcıdır.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık