Bu ürünü %17 indirimle 625,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%17 indirimli
ücretsiz kargo

Stylish Köpekler için Tüy Yumuşatıcı ve Rahatlatıcı Masaj Yağı 200 ml

Markalar Stylish
Barkod: 0753275950319
Hesaplanıyor..
625,00TL 750,00TL
208.33 TL'den başlayan taksitlerle
Stylish Köpekler için Tüy Yumuşatıcı ve Rahatlatıcı Masaj Yağı 200 mlNeden STYLISH rahatlatıcı masaj yağını tercih etmelisiniz?kedi ve köpeğin kısırlaştırma öncesi ve sonrasındaki stresi azaltmaya yardımcı olmak. Kedi ve köpeğin Regl dönemlerindeki agresifliği ve tedirginliği sakinleştirmek için İçe... Devamını oku...
Açıklama

Stylish Köpekler için Tüy Yumuşatıcı ve Rahatlatıcı Masaj Yağı 200 ml

Neden STYLISH rahatlatıcı masaj yağını tercih etmelisiniz?

kedi ve köpeğin kısırlaştırma öncesi ve sonrasındaki stresi azaltmaya yardımcı olmak. Kedi ve köpeğin Regl dönemlerindeki agresifliği ve tedirginliği sakinleştirmek için İçerisinde kullanılan yağlar sayesinde kılların nemlenme oranını destekler Kedi ve köpeğin kurumuş ve canlılığını kaybetmiş kıllarında antibakteriyel,dezenfektan ve Antieflamatuar etkisiyle cildi iyileştirir. Kedi ve köpeğinizi rahatlatır ve huzurlu yaşamasını sağlar

RAHATLATICI MASAJ YAĞI:

KULLANIM: Avucunuza küçük bir miktar alın.(1-3 ML) Avucunuzu birbirine sürtün. Ellerinizi köpeğinizin kürküne geçirin, cilde ve kürke sürtün. Dairesel hareketlerle hafifçe masaj yapın. 15 dakika derisine cildine nüfuz etmesine izin verin. Sonrasında ise evcil hayvanınızı rahatsız etmeyecek şekilde kürkünü tarayın.

YARARLARI: Çokça zengin ve eşsiz içerikli Doğal esansiyel yağın yatıştırıcı aroması, köpeğinizin rahatlamasına ve masajın keyfini çıkarmasına yardımcı olacaktır. Tüy dökülmesini azaltır, tüy parlaklığını artırır, tüyleri yumuşatır, evcil hayvanlarınızı rahatlatır, stresi azaltır ve sakinleştirir. Sunulan rahatlatıcı doğal masaj yağı, köpekler ve kediler için stresli durumlarda sakin bir ruh hali sağlamaya yardımcı olur.

İÇİNDEKİLER: olea europaea fruit oil, prunus amygdalus .dulcus oil, citrus sinensis, peel oil expressed, cananga odorata flower oil, cedrus atlantica bark oil.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık