Bu ürünü %11 indirimle 120,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%11 indirimli

Garden Mix Tavuk Sargılı Kemik Köpek Ödülü 75 Gr

Markalar Garden Mix
Barkod: 8681085428846
Hesaplanıyor..
120,00TL 135,00TL
40 TL'den başlayan taksitlerle
Garden Mix Tavuk Sargılı Kemik Köpek Ödülü 75 GrKöpekler, doğaları gereği kemirmeyi seven ve çiğneme ihtiyacı duyan hayvanlardır. Garden Mix Tavuk Sargılı Kemik Köpek Ödülü 75 Gr, köpeğinizin bu doğal ihtiyacını karşılamak ve onu ödüllendirmek için mükemmel bir seçenektir.Bu ödül, özel olarak işlenm... Devamını oku...
Açıklama

Garden Mix Tavuk Sargılı Kemik Köpek Ödülü 75 Gr

Köpekler, doğaları gereği kemirmeyi seven ve çiğneme ihtiyacı duyan hayvanlardır. Garden Mix Tavuk Sargılı Kemik Köpek Ödülü 75 Gr, köpeğinizin bu doğal ihtiyacını karşılamak ve onu ödüllendirmek için mükemmel bir seçenektir.

Bu ödül, özel olarak işlenmiş ve tavuk sargısı ile kaplanmış doğal kemiklerden oluşur. Tavuk sargısı, köpeğinizin ilgisini çekecek lezzetli bir katkı sağlarken, kemikler köpeğinizin diş ve diş eti sağlığını destekler.

Garden Mix Tavuk Sargılı Kemik Köpek Ödülü, köpeğinizin eğlenceli ve sağlıklı bir çiğneme deneyimi yaşamasını sağlar. Her 75 gramlik paket, köpeğinizin seveceği taze ve dayanıklı kemiklerle doludur.

Köpeğinizin sağlığını ve mutluluğunu düşünen bir köpek sahibi olarak, ona Garden Mix Tavuk Sargılı Kemik Köpek Ödülü'nü gönül rahatlığıyla sunabilirsiniz. Bu ödül, onun hem eğlenmesini hem de sağlıklı bir şekilde çiğneme ihtiyacını karşılamasını sağlar.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık