Zurich Köpekler İçin Göz Temizleyici 50 ml

Markalar Zurich
Barkod: 8680589171777
Zurich köpekler için göz temizleyici 50 mlHayvanlardaki göz etrafındaki kirlerin ve çapakların temizlenmesinde kullanılır. Ürün formülünde bulunan maddeler göz etrafındaki kirleri ve çapakları yumuşatarak temizlenmesini kolaylaştırır. Zurich veterinaire köpek göz temizleme solüsyonu 50ml içeriği bil... Devamını oku...
Ürün tükendi!
Açıklama

Zurich köpekler için göz temizleyici 50 ml

Hayvanlardaki göz etrafındaki kirlerin ve çapakların temizlenmesinde kullanılır. Ürün formülünde bulunan maddeler göz etrafındaki kirleri ve çapakları yumuşatarak temizlenmesini kolaylaştırır. Zurich veterinaire köpek göz temizleme solüsyonu 50ml içeriği bileşimi berrak renkli viskoz çözelti ;orik asit %0.1 – 1.5 sodyum klorür ve su ihtiva eder. Zurich veterinaire köpek göz temizleme solüsyonu 50ml kullanım önerileri kullanım şekli ve dozu hayvanların gözüne 3 damla natural’s umıts damlatılır ve hayvanın gözünü açıp kapatmasına izin verilir.

Natural’s umıts ile nemlendirilen göz çevresi koton çubukla temizlenir. Haftada 1-2 defa veya ihtiyaç duyulduğunda işlem tekrarlanır. Eğer gözde enfeksiyon veya değişik belirtiler var ise veteriner hekime danışılmalıdır. Özel klinik bilgiler ve hedef türler için uyarılar eğer gözde enfeksiyon veya değişik belirtiler var ise veteriner hekime danışılmalıdır. Genel uyarılar ürünü yiyecek, içecek ve yem maddelerinden uzakta saklayınız. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Muhafaza şekli ve raf ömrü oda sıcaklığında muhafaza ediniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık