Bu ürünü %18 indirimle 180,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%18 indirimli

Bio Pet Active Kulak Temizleme Losyonu 100 ml

Markalar Bio Petactive
Barkod: 8698931093295
Hesaplanıyor..
180,00TL 220,00TL
60 TL'den başlayan taksitlerle
Bio Pet Active Kulak Temizleme Losyonu, evcil dostlarınızın kulak hijyenini sağlamak için özel olarak formüle edilmiş etkili bir üründür. İçeriğindeki doğal bileşenler, köpeklerinizin kulaklarını nazikçe temizlerken, mikropları ve kirleri etkili bir şekilde giderir. Aynı zamanda, kulak bölgesinde ol... Devamını oku...
Açıklama
Bio Pet Active Kulak Temizleme Losyonu, evcil dostlarınızın kulak hijyenini sağlamak için özel olarak formüle edilmiş etkili bir üründür. İçeriğindeki doğal bileşenler, köpeklerinizin kulaklarını nazikçe temizlerken, mikropları ve kirleri etkili bir şekilde giderir. Aynı zamanda, kulak bölgesinde oluşabilecek kötü kokuları da etkili bir şekilde ortadan kaldırır.

Bu losyon, köpeklerin kulak sağlığını korumak için önerilen düzenli bir bakım rutininin önemli bir parçasıdır. Kolay uygulama sağlayan formülüyle, köpeklerinizin kulaklarını rahatlıkla temizleyebilir ve hijyenlerini sağlayabilirsiniz.

Bio Pet Active Kulak Temizleme Losyonu, veterinerler tarafından da önerilen bir üründür ve evcil dostlarınızın kulaklarının sağlığını desteklemek için güvenle kullanabilirsiniz. Eğer köpeklerinizin kulak temizliği konusunda etkili ve doğal bir ürün arıyorsanız, Bio Pet Active Kulak Temizleme Losyonu sizin için ideal bir seçenektir.
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık