Bu ürünü %18 indirimle 800,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%18 indirimli
ücretsiz kargo

Duvo+ Kauçuk Köpek Ağızlığı Siyah Large

Markalar Duvo
Barkod: 5414365352981
Hesaplanıyor..
800,00TL 975,00TL
266.66 TL'den başlayan taksitlerle
Duvo+ Köpekler için sağlam kauçuk ağızlık, siyah renkte ve large boyuttadır. Sağlam ve dayanıklı kauçuktan yapılmış bu ağızlık, köpeğinizin konforunu ve sizin güvenliğinizi bir araya getirir. Köpeğinizin çenelerini kapalı tutarak ısırmayı, çiğnemeyi ve havlamayı engellerken, su içmesi, nefes alması ... Devamını oku...
Açıklama

Duvo+ Köpekler için sağlam kauçuk ağızlık, siyah renkte ve large boyuttadır. Sağlam ve dayanıklı kauçuktan yapılmış bu ağızlık, köpeğinizin konforunu ve sizin güvenliğinizi bir araya getirir. Köpeğinizin çenelerini kapalı tutarak ısırmayı, çiğnemeyi ve havlamayı engellerken, su içmesi, nefes alması ve ödül alması için yeterli alan sağlar.

Ağızlık, ergonomik ve esnek bir yapıya sahiptir, çene etrafındaki neopren dolgu sayesinde köpeğiniz için oldukça rahattır. Üç bağlantı seçeneği ile optimum güvenlik sağlanır. Kaydırmalı kilitli geçmeli kilitleri kullanarak kayışı boyuna sabitleyebilir ve kayışı ayarlayabilirsiniz. Kafa bandı da ayarlanabilir. Namluyu gereğinden fazla sıkmamaya özen gösterin. Ekstra güvenlik için çene altındaki ve boynun arkasındaki emniyet halkasını köpeğinizin normal tasmasına takabilirsiniz. Yansıtıcı şeritler karanlıkta optimum görünürlük sağlar, böylece köpeğinizle güvenli bir şekilde dışarı çıkabilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık