Bu ürünü %18 indirimle 830,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%18 indirimli
ücretsiz kargo

Duvo+ Kauçuk Köpek Ağızlığı Siyah XXLarge

Markalar Duvo
Barkod: 5414365353025
Hesaplanıyor..
830,00TL 1.010,00TL
276.66 TL'den başlayan taksitlerle
Duvo+ Köpekler için sağlam kauçuk ağızlık, siyah ve XXLARGE boyutlarında, köpeğinizin konforunu ve sizin güvenliğinizi sağlamak için mükemmel bir çözümdür. Dayanıklı kauçuktan üretilen bu ağızlık, köpeğinizin çenesini kapalı tutarak ısırmasını, çiğnemesini ve havlamasını önler. Aynı zamanda köpeğini... Devamını oku...
Açıklama

Duvo+ Köpekler için sağlam kauçuk ağızlık, siyah ve XXLARGE boyutlarında, köpeğinizin konforunu ve sizin güvenliğinizi sağlamak için mükemmel bir çözümdür. Dayanıklı kauçuktan üretilen bu ağızlık, köpeğinizin çenesini kapalı tutarak ısırmasını, çiğnemesini ve havlamasını önler. Aynı zamanda köpeğinizin su içmesi, nefes alması ve ödül alması için yeterli alan bırakır.

Ergonomik ve esnek uyum sunan bu ağızlık, çene etrafındaki neopren dolgu sayesinde son derece rahattır. Üç farklı bağlantı seçeneği ile optimum güvenlik sağlar. Kaydırmalı kilitli geçmeli kilitler sayesinde kayışı boynuna sabitleyebilir ve gerektiğinde çekerek ayarlayabilirsiniz. Ayrıca kafa bandı da ayarlanabilir olup, namluyu gereğinden fazla sıkmamaya dikkat edilmelidir.

Ekstra güvenlik için çene altındaki ve boynun arkasındaki emniyet halkalarını köpeğinizin normal tasmasına takabilirsiniz. Yansıtıcı şeritler, karanlıkta bile köpeğinizle güvenli bir şekilde dışarı çıkmanıza olanak tanır. Bu ağızlık, sağlam yapısı ve konforlu tasarımı ile hem sizin hem de köpeğinizin ihtiyaçlarını karşılar.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık