Bu ürünü %6 indirimle 660,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%6 indirimli
ücretsiz kargo

Plast Art Lüks Kapalı Kedi Kedi Tuvaleti Kahverengi 37*38*50 Cm

Markalar Plast Art
Barkod: 8696219422799
Hesaplanıyor..
Gel-Al Fiyatı: 475 TL
660,00TL 705,00TL
220 TL'den başlayan taksitlerle
Plast Art Lüks Kapalı Kedi Tuvaleti, evcil hayvan sahipleri için pratik ve estetik bir çözüm sunuyor. Kahverengi rengi ile şık bir görünüme sahip olan bu tuvalet, 37*38*50 cm boyutlarıyla kullanım kolaylığı sağlıyor. Kedinizin tuvalet ihtiyacını rahatlıkla karşılayabileceği bu ürün, evinizin dekoras... Devamını oku...
Açıklama

Plast Art Lüks Kapalı Kedi Tuvaleti, evcil hayvan sahipleri için pratik ve estetik bir çözüm sunuyor. Kahverengi rengi ile şık bir görünüme sahip olan bu tuvalet, 37*38*50 cm boyutlarıyla kullanım kolaylığı sağlıyor. Kedinizin tuvalet ihtiyacını rahatlıkla karşılayabileceği bu ürün, evinizin dekorasyonuna da uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Plast Art Lüks Kapalı Kedi Tuvaleti, hijyenik bir ortam sağlamak için etkili bir çözüm sunar. Kapalı tasarımı sayesinde kedinizin tuvaletini gizleyerek evinizin temiz kalmasına yardımcı olur. Aynı zamanda kötü kokuların da dışarıya yayılmasını engeller.

Kolay temizlenebilir özellikleri ile de dikkat çeken bu ürün, dayanıklı malzemelerden üretilmiştir. Kedinizin konforunu düşünen Plast Art Lüks Kapalı Kedi Tuvaleti, evinizin vazgeçilmez bir parçası olacak.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık