Bu ürünü %6 indirimle 660,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%6 indirimli
ücretsiz kargo

Plast Art Lüks Kapalı Kedi Kedi Tuvaleti Siyah 37*38*50 Cm

Markalar Plast Art
Barkod: 8696219422768
Hesaplanıyor..
Gel-Al Fiyatı: 475 TL
660,00TL 705,00TL
220 TL'den başlayan taksitlerle
Plast Art Lüks Kapalı Kedi Tuvaleti, evcil dostlarımızın hijyenik bir ortamda ihtiyaçlarını gidermeleri için tasarlanmış şık bir üründür. Siyah rengi ve şık tasarımıyla evinizin dekorasyonuna uyum sağlayacak olan bu tuvalet, aynı zamanda kompakt yapısıyla da yer kaplamaz.37*38*50 cm ölçülerinde olan... Devamını oku...
Açıklama

Plast Art Lüks Kapalı Kedi Tuvaleti, evcil dostlarımızın hijyenik bir ortamda ihtiyaçlarını gidermeleri için tasarlanmış şık bir üründür. Siyah rengi ve şık tasarımıyla evinizin dekorasyonuna uyum sağlayacak olan bu tuvalet, aynı zamanda kompakt yapısıyla da yer kaplamaz.

37*38*50 cm ölçülerinde olan bu tuvalet, kedilerin rahatlıkla kullanabileceği bir boyuta sahiptir. Kapalı yapısı sayesinde kedinizin tuvalet ihtiyacını gizler ve evinizin temiz kalmasını sağlar. Ayrıca, çıkarılabilir tepsi sayesinde temizliği de oldukça kolaydır.

Plast Art Lüks Kapalı Kedi Tuvaleti, sağlıklı ve mutlu bir kedi için önemli bir ekipman olup, kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Evcil dostlarınızın konforu ve sağlığı için tercih edebileceğiniz bu ürün, onların yaşam kalitesini artıracaktır. Hem sizin hem de kedilerinizin mutluluğu için Plast Art Lüks Kapalı Kedi Tuvaleti'ni tercih edebilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık