Bu ürünü %7 indirimle 395,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%7 indirimli
ücretsiz kargo

KIKI Excellent Yavru Köpek İçin Süt Tozu 200gr

Markalar Kiki
Barkod: 8683762342223
Hesaplanıyor..
395,00TL 425,00TL
131.66 TL'den başlayan taksitlerle
KIKI Excellent Yavru Köpek İçin Süt Tozu, yavru köpeklerin sağlıklı büyüme ve gelişimleri için özel olarak formüle edilmiş bir üründür. İçeriğindeki vitaminler, mineraller ve proteinler sayesinde yavru köpeklerin ihtiyaç duydukları tüm besinleri karşılar ve sağlıklı bir şekilde büyümelerine yardımcı... Devamını oku...
Açıklama

KIKI Excellent Yavru Köpek İçin Süt Tozu, yavru köpeklerin sağlıklı büyüme ve gelişimleri için özel olarak formüle edilmiş bir üründür. İçeriğindeki vitaminler, mineraller ve proteinler sayesinde yavru köpeklerin ihtiyaç duydukları tüm besinleri karşılar ve sağlıklı bir şekilde büyümelerine yardımcı olur.

200 gramlik ambalajıyla kullanımı oldukça pratik olan bu süt tozu, yavru köpeklerin anne sütüne olan ihtiyaçlarını karşılamak için ideal bir seçenektir. Özellikle anne köpeğin sütü yetersiz veya yoksa, yavru köpekler için alternatif bir besin kaynağı olarak tercih edilebilir.

KIKI Excellent Yavru Köpek İçin Süt Tozu, yavru köpeklerin sindirim sistemine uygun olarak formüle edilmiş olup sindirim sorunlarına neden olmaz. Ayrıca lezzetli aromasıyla yavru köpeklerin severek tüketmesini sağlar. Yavru köpeğinizin sağlıklı büyümesi ve gelişmesi için KIKI Excellent Yavru Köpek İçin Süt Tozu'nu tercih edebilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık