Bu ürünü %18 indirimle 700,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%18 indirimli
ücretsiz kargo

Beaphar Lactol Yeni Doğan Köpekler İçin Süt Tozu 250 Gr

Markalar Beaphar
Barkod: 8711231152018
Hesaplanıyor..
700,00TL 855,00TL
233.33 TL'den başlayan taksitlerle
Sütten kesilmiş yavrular, hamile veya emziren, hasta ya da iyileşme döneminde olan köpekler için tamamlayıcı besin.Gücenilir bir formül olan Lactol, anne köpek sütünde doğal olarak bulunan DHA (dokosaheksaenoik asit) ile geliştirilmiş ve zenginleştirilmiştir. Kolaylıkla sindirilebilir Lactol iyi bir... Devamını oku...
Açıklama

Sütten kesilmiş yavrular, hamile veya emziren, hasta ya da iyileşme döneminde olan köpekler için tamamlayıcı besin.

Gücenilir bir formül olan Lactol, anne köpek sütünde doğal olarak bulunan DHA (dokosaheksaenoik asit) ile geliştirilmiş ve zenginleştirilmiştir. Kolaylıkla sindirilebilir Lactol iyi bir yaşam için gerekli olan tüm yağları, önemli vitamin ve minerallerin yanı sıra taurin gibi hayati önemi olan amino asitleride içerisinde bulundurur. 

Lactol özellikle şu durumlarda önerilir:

Laktolü ılık (kaynar olmayan) suya ilave edin ve tamamen çözünene kadar karıştırın. Kullanmadan önce Lactol'ün vücut sıcaklığına gelene kadar soğumasına izin verin. Daha büyük hayvanlar Lactol'ü soğuk içmeyi tercih edebilirler. Hazırlanan ürün 24 saat boyunca bozdolabında saklanabilir fakat kullanırken vücut sıcaklığımda olmasına dikkat edilmelidir. Her zaman yanında taze ve temiz su bulundurunuz. Özellikle genç bireylerde Beaphar Nursing Set gibi steril, temiz ekipmanlar kullanmanızı öneririz.

Hazırlama önerisi: 

Her 100 ml'lik ılık suya 7 kaşık toz ekleyin. (Kaşık başına 4.5 g)

Önerilen günlük dozaj:

Yaş, boyut ve ırk farklılıkları değişkenlik göstereceğinden kesin bir dozaj belirtmek mümkün değildir. İsteğe bağlı beslenme en etkili yöntemdir. Bununla birlikte, önerilen günlük dozajlarımızı ürün için den çıkacak olan broşürde bulabilirsiniz. Her yavrunun beklenildiği gibi kilo alıp büyüdüğünü gözlemleyebilmek için yavrular düzenli olarak tartılmalıdır.

Bileşimi:

  • Süt ve süt türevleri
  • Sıvı ve katı yağlar
  • Mineraller
  • Algler

Uyarılar:

  • Işıktan uzak, serin, kuru bir yerde saklayınız.
  • İyice kapatılmış orjinal ambalajında saklayınız.
  • En iyi sonucu elde etmek için açıldıktan sonra 3 ay içinde ürünü kullanınız.
  • Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz.
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık