Bu ürünü %11 indirimle 325,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%11 indirimli

KIKI Excellent Kedi ve Köpekler İçin Multi Vitamin Şurup 50 ml.

Markalar Kiki
Barkod: 8683762340328
Hesaplanıyor..
325,00TL 365,00TL
108.33 TL'den başlayan taksitlerle
KIKI Excellent Kedi ve Köpekler İçin Multi Vitamin Şurup 50 ml.KIKI Excellent Kedi ve Köpek MultiVitamin 50ml, özel formülü ile zincir sistemini ve gelişimi destekleyerek kedilerin ve köpeklerin sağlığına yardımcı olur. Bu geniş premiks, kediler ve köpekler için bağışıklık sistemlerini en üst seviy... Devamını oku...
Açıklama

KIKI Excellent Kedi ve Köpekler İçin Multi Vitamin Şurup 50 ml.

KIKI Excellent Kedi ve Köpek MultiVitamin 50ml, özel formülü ile zincir sistemini ve gelişimi destekleyerek kedilerin ve köpeklerin sağlığına yardımcı olur. Bu geniş premiks, kediler ve köpekler için bağışıklık sistemlerini en üst seviyede tutmak amacıyla vitamin, mineral ve aminoasitleri karşılamak üzere tasarlanmıştır.

Ürünün faydaları arasında bağışıklık ve dolaşım sistemini destekleme, kemik ve kasları güçlendirme, göz ve kalp sağlığını geliştirmeye yardımcı olma, tüy döküm özelliklerini iyileştirme ve stresle baş etme özellikleri bulunmaktadır.

Mama ile karıştırılarak kullanılabilen bu multi vitamini düzenli olarak kullanmak, evcil hayvanınızın genel sağlığını destekleyebilir. 

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık