Bu ürünü %11 indirimle 325,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%11 indirimli

KIKI Excellent Kedi ve Köpekler İçin Sıvı Probiyotik 50ml

Markalar Kiki
Barkod: 8683762340304
Hesaplanıyor..
325,00TL 365,00TL
108.33 TL'den başlayan taksitlerle
KIKI Excellent Kedi ve Köpekler İçin Sıvı Probiyotik, evcil dostlarınızın sindirim sağlığını desteklemek ve bağışıklık sistemlerini güçlendirmek için özel olarak formüle edilmiş bir üründür. Bu sıvı probiyotik, sindirim sisteminin dengesini korumak için gerekli olan sağlıklı bakterileri içerir. Evci... Devamını oku...
Açıklama
KIKI Excellent Kedi ve Köpekler İçin Sıvı Probiyotik, evcil dostlarınızın sindirim sağlığını desteklemek ve bağışıklık sistemlerini güçlendirmek için özel olarak formüle edilmiş bir üründür. Bu sıvı probiyotik, sindirim sisteminin dengesini korumak için gerekli olan sağlıklı bakterileri içerir. Evcil hayvanınızın düzenli olarak alması, sindirim sorunlarını azaltabilir ve bağırsak sağlığını iyileştirebilir.

KIKI Excellent Sıvı Probiyotik, kolay uygulama için sıvı formdadır ve günlük beslenme rutinine kolayca entegre edilebilir. Evcil dostunuzun yemeğine veya suyuna ekleyerek tüketmesini sağlayabilirsiniz.

Bu probiyotik formül, evcil hayvanınızın sindirim sistemiyle ilgili sorunları önlemeye ve genel olarak sağlıklı bir yaşam sürmesine yardımcı olabilir. Eğer evcil dostunuzun bağışıklık sistemini güçlendirmek ve sindirim sağlığını desteklemek istiyorsanız, KIKI Excellent Sıvı Probiyotik doğru tercih olacaktır.
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık