Bu ürünü %13 indirimle 450,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%13 indirimli
ücretsiz kargo

Rogz Toyz Yumz Ödül Hazneli Kemik Şeklinde Köpek Oyuncağı [Medium] 11,6x6,4 cm (Kırmızı)

Markalar Rogz
Barkod: 0649510039027
Hesaplanıyor..
450,00TL 520,00TL
150 TL'den başlayan taksitlerle
Rogz Toyz Yumz Ödül Hazneli Kemik Şeklinde Köpek Oyuncağı [Medium] 11,6x6,4 cm (kırmızı) renkte mevcuttur! Köpeğinizin enerjisini atmasına yardımcı olmak ve ona ödül vermek için harika bir oyuncak seçeneğidir.Yumz, termoplastik kauçuktan yapılmıştır ve oyun sırasında neşeli bir şekilde sıçrar. Aynı ... Devamını oku...
Açıklama
Rogz Toyz Yumz Ödül Hazneli Kemik Şeklinde Köpek Oyuncağı [Medium] 11,6x6,4 cm (kırmızı) renkte mevcuttur! Köpeğinizin enerjisini atmasına yardımcı olmak ve ona ödül vermek için harika bir oyuncak seçeneğidir.

Yumz, termoplastik kauçuktan yapılmıştır ve oyun sırasında neşeli bir şekilde sıçrar. Aynı zamanda, özel olarak tasarlanmış diş eti masaj teknolojisi ile köpeğinizin diş etlerini masaj yapar. Oyuncak, ödül haznesiyle tasarlanmış olup, köpeğinizin sevdiği atıştırmalıkları saklayabileceği 2 adet delik bulunur. Bu sayede köpeğinizin zihinsel uyarılmasını artırırken, aynı zamanda ona ödül vererek motivasyonunu yükseltebilirsiniz.

Rogz Toyz Yumz, orta boy köpekler için uygundur ve 11,6x6,4 cm boyutlarına sahiptir. Kırmızı renk seçeneğiyle köpeğinizin oyun zamanlarını daha da renklendirebilirsiniz. Petkatalog.com'da diğer renk ve boyut seçeneklerini de bulabilirsiniz. Köpeğinizin keyifli ve eğlenceli oyunlar geçirmesini dileriz!
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık