Bu ürünü %4 indirimle 225,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%4 indirimli

Sandy Marsilya Sabunu Kokulu Topaklanan Sodyum Bentonit Kedi Kumu 10 Kg

Markalar Sandy
Barkod: 8682538315010
Hesaplanıyor..
Gel-Al Fiyatı: 175 TL
225,00TL 235,00TL
75 TL'den başlayan taksitlerle
Sandy Marsilya Sabunu Kokulu Topaklanan Sodyum Bentonit Kedi Kumu 10 Kg, kedi sahiplerine hijyenik bir tuvalet deneyimi sunar. Özel olarak formüle edilmiş Marsilya sabunu kokusu, evinizde hoş bir koku bırakırken, sodyum bentonit içeriği idrarı ve dışkıyı hızla topaklaştırarak kolay temizlik sağlar.B... Devamını oku...
Açıklama

Sandy Marsilya Sabunu Kokulu Topaklanan Sodyum Bentonit Kedi Kumu 10 Kg, kedi sahiplerine hijyenik bir tuvalet deneyimi sunar. Özel olarak formüle edilmiş Marsilya sabunu kokusu, evinizde hoş bir koku bırakırken, sodyum bentonit içeriği idrarı ve dışkıyı hızla topaklaştırarak kolay temizlik sağlar.

Bu kedi kumu, 10 kg'lık büyük ambalajıyla uzun süreli kullanım imkanı sunar. Pratik topaklanma özelliği sayesinde kumun temizliği hızlı ve kolaydır.

Sandy Marsilya Sabunu Kokulu Topaklanan Sodyum Bentonit Kedi Kumu, kedinizin hijyenini korurken evinizde temizlik ve ferahlık sağlar. Kedi sahiplerinin favori tercihlerinden biri olan bu kum, hem evcil dostunuzun sağlığını hem de evinizin temizliğini ön planda tutar.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık