Bu ürünü %8 indirimle 340,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%8 indirimli

Biokats Pelet Eco Light Extra Aktif Karbonlu Kedi Kumu 5lt

Markalar Gimcat
Barkod: 4002064613734
Hesaplanıyor..
Gel-Al Fiyatı: 290 TL
340,00TL 370,00TL
113.33 TL'den başlayan taksitlerle
Biokat’s Eco Light EXTRA Kedi Kumu, doğal bitki liflerinden ve aktif karbondan yapılmış bir kedi kumudur. Bu kedi kumu, son derece etkili bir koku bağlama özelliğiyle bilinir ve %500'e kadar emicilik sağlar. Bitki liflerinin özel boru şeklindeki yapısı sayesinde istenmeyen kokuları hızla emer ve uzu... Devamını oku...
Açıklama
Biokat’s Eco Light EXTRA Kedi Kumu, doğal bitki liflerinden ve aktif karbondan yapılmış bir kedi kumudur. Bu kedi kumu, son derece etkili bir koku bağlama özelliğiyle bilinir ve %500'e kadar emicilik sağlar. Bitki liflerinin özel boru şeklindeki yapısı sayesinde istenmeyen kokuları hızla emer ve uzun süre bastırır. Aynı zamanda tozsuz bir yapıya sahiptir, bu sayede kedinizin pençelerine yapışmaz. Biokat’s Eco Light EXTRA Kedi Kumu, derin kümeler oluşturabilen bir yapıya sahiptir. Bu özelliği sayesinde temizlik işlemini kolaylaştırır ve kum kabını daha uzun süre kullanmanızı sağlar. Renk olarak bej veya kahverengi tonlarına sahiptir. Bu kedi kumu, %100 biyo-bozunur bir yapıya sahiptir ve çevre dostudur. Ayrıca, %99 oranında tozsuzdur, bu da hem sizin hem de kedinizin sağlığı açısından önemlidir. Biokat’s Eco Light EXTRA Kedi Kumu, aktif karbon içeriği sayesinde son derece etkili bir koku bağlama özelliği sunar. Bu özellik, evinizin hoş bir şekilde kokmasını sağlar ve koku oluşumunu büyük ölçüde engeller.
Biokat’s Eco Light EXTRA Kedi Kumu, doğal bileşenleri ve etkili özellikleriyle kedinizin hijyenik bir ortamda tutulmasına yardımcı olur.
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık